reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Ja raczej nie będę siadać. Misia lubi sie pobawic w piaskownicy jeszcze,to bedzie mogła sie oprzeć ;-)

Szymek też lubi ale również lubi budować coś ze mną bądź tatą i wtedy ławeczka dla nas-to miałam na myśli.

nie no mi chodziło tylko o moje dzieciaczki, że one najlepiej do środka .... ale piaskownica mi sie podoba jest poprstu bardzo parkyczna(siedzenie i zamykana!!!) no i duza co tez wazne np przy 2 czy 3 dzieci ;-)...nasza jest malusia i się bija kto ma wejść

Piaskownica rzeczywiście super, jakbym miało domek, to na taką właśnie bym się zdecydowała :tak:
Dziś kupiłam Oliwce stój kąpielowy Cherokee, są spore wyprzedaże w Tesco, z 29 zł był przeceniony na 13 zł.

no i plażowiczka na 102 :)
ja widziałam w niedzielew sklepie adidasa wersję disney same buciki są adidaski na rzepy cudne zwłaszcza dla dziewczynek białę w rózowe lub czerwone główki myszki miky nawet pod spodem 3D dzeiwczyna Donalda no boskie kosztują 119zł dla chłopców są granatowo czerwone z białą gumą dookoła.kupiłmabym małemu ale brak rozmiaru

no ale w zamian dostał: Basen dmuchany dla Rodziny! 262x175x56 INTEX 56483 (1083004656) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

i WĘDKA + RYBKI do basenu wanny , wędkarz 18m+ (1063377929) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy dla wędki bo rybek z tanich zestawów mamy masę.

reklama
Oliwka jaki ma ładny, dziewczęcy strój kąpielowy:rolleyes2: Ślicznie w nim wygląda:tak:

Karola, Tyciu ale wypaśne baseny macie;-) Tylko pozazdrościć pogody na takie przyjemności:tak::-)

Do góry