reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

A ja się zastanawiam nad takim dresem, bo bardzo mi się podoba ta bluza:
***NIKE***SUPER DRES DLA CHLOPCA NA 4-LATKA. (1066706935) - Aukcje internetowe Allegro ;-)
Bardzo ładny,ale drogi strasznie.
też to kiedyś obserwowałam ale Szymek średnio lubi bluzki z kapturem wkłądane więc odpadło i zdecydowałąm sie na stójki zapinane.
no i ciekawe jak pod szyjką aby kaptur nie ciągnął mocno do tył€ by gardziołko aż po piersiawki nie było gołe albo całę karczycho na wierzchu a z przody ciśnie dlatego ja jakoś średnio podchodzę do tak wkładanej bluzy.nawet nie widać czy zapinana na guziczki czy wycięcie w serek zasłonięte wszystko kapturem.

sorry ale ja zwracam na to uwagę dlatego napisałam może dośle ci więcej zdjęć dla pewności.
a ja wolę dla kuby bluzy wkładane przez głowe,bo rozpinane to sie zamek zsuwa,Kuba sie bawi,rozpina,zapina i chodzi taki pół goły.

reklama
a ja wolę dla kuby bluzy wkładane przez głowe,bo rozpinane to sie zamek zsuwa,Kuba sie bawi,rozpina,zapina i chodzi taki pół goły.
Ja też jestem zwolenniczką bluz wkładanych przez głowę:tak: Victor też się potrafi rozpinać i chodzić na pół goły, poza tym nie lubi suwaków pod szyją, strasznie się denerwuje, więc wszelkiego rodzaju stójki odpadają;-)
Dres faktycznie drogawy, ale u nas znaleźć fajny dres, niekoniecznie firmowy, to też sztuka, a już tym bardziej porządny i tańszy niż 20-30eur:sorry2:
Przemyśle ten zakup jeszcze i postaram się poszukać czegoś na miejscu, choć na razie nie widziałam nic fajnego:dry:

Rosmerta extra pościele wybrałaś:tak::tak: Hubcio pewnie będzie zachwycony Twoimi wyborami:-)

Ewcia,fajny dresik. Tak sobie myslę,że Kondzio nie ma żadnego;-):shocked2:.
Justynka,piekne pościele. Juz nie moge doczekać się az Kondzio bedzie miał dorosłe łóżko:sorry2:.

Zakupiliśmy nową piaskownicę ,bo ta po dzieciakach już się nie nadawała.Wybralismy taka na 160 cm :tak:,będzie miała kolor mahoniowy:tak:.

1079407055

no widzę że też maniak jak Szymek choć teraz jakoś odstawił tą bajkę na rzecz Dinozaurów to numer 1 ale samochodzików z bajki mamy chyba z 30

Wolfia, dres ktory wybralas prezentuje sie bardzo ladnie. I wyglada na bardzo solidny.:-)
Tycia, sliczna pisakownica.:tak: Taka przestrzenna.
Rosmerta, wspaniale posciele. Z Bobem Budowniczym to i Milenie by sie spodobalo. :tak:

Wolfia dres śliczny kolorystycznie najbardziej
Tycia piaskownica fajna i duża...choć ostatnio stwierdziłam ze w piaskownicy moje łośki w ogóle nie używają ławek czy desek do siedzenia najlepiej władować się do środka
rosmerta bardzo ładna i żywa pościel ciekawa jestem jak po praniu będzie bo szukam czegoś trwałego ;-)
rozalka pościele tez bardzo ładne ..mi tez pomarańcz się bardzo podoba

reklama
Do góry