reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Kasiad może przynajmniej uda się kupić jakieś kozaki taniej teraz:sorry2:

Ja za to kupowałam ostatnio Victorowi troche ubrań, bo podrósł i większość trochę za krótka była:sorry2: Na wiosnę okaże się co jeszcze trzeba będzie dokupić.

Fajne nike:tak: Julcia ma takie bialo pomaranczowe, nie do zdarcia sa, tyle co je szorowalam i przezyly to naprawde warto wydac te kase. ciekawe czy jeszcze choc troszke wiosny je ponosi:sorry:

rosmerta w ubiegłym roku Victor chodził w czarno-białych, tych Pico III i bardzo je lubił, bo wygodne, łatwe w czyszczeniu i praktycznie wcale ich nie zniszczył, ale w tym roku to chyba już za małe będą na niego:sorry: Także zakup napewno udany i w bardzo przystępnej cenie te buty na tej stronce:tak:

nuśka fajna podstawka:tak: Victora też już bym przerzuciła na samą podstawkę, ale my jak gdzieś dalej jeździmy, to jeszcze potrafi mu się przysnąć, a w foteliku jednak przynajmniej ma o co głowę oprzeć, bo jak w PL miał tylko podstawkę, to siedział taki skrzywiony jak spał:sorry:
Ja to się zastanawiam kiedy ten mój drobniutki i malutki Oli wyrośnie z tego fotlekia 9-18kg:-p Bo pokrowiec na tym foteliku już się tak zużył przez te 4 lata, odkąd był kupiony dla Vicka. Nawet się zastanwiałam już nad kupieniem nowego pokrowaca na tego naszego Maxi Cosi Priori XP, ale to ponad 50e:sorry:

reklama
Rosmerta, śliczna wiatrówka :tak::tak: Dokładnie w takim kolorze jaki uwielbiam.

A my dziś zamówiliśmy wózek dla Agatki. Normalnie wybór wózka to był dla nas najcięższy orzech do zgryzienia. Połączyć funkcjonalność (bardzo zależało mi na spacerówce w obydwie strony), wygląd i wagę no i wysokość wózka,żeby mój P. nie chodził zgarbiony. i jeszcze żeby się lekko prowadził. w końcu po zasięgnięciu wielu opinii wybraliśmy Tako Captivia.
Wózek dość ciężki, ale na nasze malborskie chodniki to bardzo dobrze. A lekka spacerówkę jakby co mamy jeszcze po Milence.

Do góry