reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

nie no jak będzie miało pępek na wierzchu to zmarznie przecież ;-)
trzeba być ostrożnym ale bez przesady... ponoć są specjalne pieluch z wycięciem na pępek ale my takich nie mieliśmy i pampers przecież też zakrywa kikut, normalnie ubierałam bodziaki i pajace albo koszulkę, kaftanik i śpiochy i nic się nie działo złego :-)

reklama
Wiśnia, przez ciebie znow zamawiam ciuszki w uvie. przekonalas mnie z latem nic za 5 zl nie kupie, ale powiedzmi jeszcze. jakirozmiar bedzie to nasze male nosic latem??

lil kate co złego to nie ja, rany :eek:
co do rozmiaru to Izka nosiła tak 68-74 myślę że lutowe dzieciaczki też będą taki nosić, ja zamawiałam 74 :tak:

czy ja wiem... Izka ważyła 3800 i była długa na 60 cm a rozmiar 74 nosiła baaardzo długo bo do około 9 miesiąca a była długaśna i gruba

w lipcu dzieciaczki będą miały przecież 5 miesiecy dopiero a to lipiec jest najgorętszym miesiącem zazwyczaj

no moj maly tuscioszek tez gdy mial 3 miesiace ubierany byl w 74 wiec ja tez sie wstrzymuje z ubrankami na lato jak narazie;-) nigdy nie wiadomo jakie duze dzieciatko urodzimy albo malutkie i w jakim tempie bedzie roslo:tak:

tez prawda ze mozna w maju;-)
moj mały urodził sie 3350 i 53cm jak miał 4 miesiace wazył juz 8 kg:szok: a jak 6 miesiecy to 10 :zawstydzona/y: a jak rok to 12kg . Roznie bywa
Nie ukrywam ze chciałabym małe dziecko-długo -(takie normalne) moj był szybko duzy i grubiutki i bardzo malo spał (teraz jest spiochem)
troche to nie realne z ta wielkoscia zwazywszy ze mama prawie 180 a tata 186 takie maluszki z nas

hehe ;-)
aż sprawdziłam ile ważyła Izka, 4 miesiące 6,800, jak miała pół roku 8,200 a rok 11kg
jak zaczęła chodzić była bardzo chora i zeszczuplała bardzo - teraz waży 13kg i ma około 100cm wzrostu, mała modelka ;-)

reklama
Do góry