reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
dziewczyny podpowiedzcie mi jedną rzecz. rozglądam sie za pościelą dla maluszka tzn kołderka ew poduszeczka do łóżeczka i zastanawiam sie nad wypełnieniem.chyba już sie nie daje pierzowych pościeli, tylko inne,zastanawiam się jak to ma wyglądć u maluszka, czy wypełnienie silikonowe albo akrylowe byłoby odpowiednie. my z mężem mamy silikonowe i są super, ale co z maluchem?no i jaka gruba powinna być ta kołdra:confused: mam nadzieję ze pomożecie mi w tym temacie;-)

hmmm szczerze mówiąc nie mam pojęcia jakie ma Izka, kupiłam po prostu cały komplet i już, jak wstanie mogę pozaglądać ;-)

ale u nas kołdra i poduszka przydały się dopiero jak mała miała około roku, poduszki i tak wcześniej nie wolno a kołdra była ogromna, mała najpierw spała w rożku, potem pod rożkiem ;-), pod kocykiem w lecie a jeszcze później w śpiworku, które baaaardzo polecam

jakbym miała teraz kupować dla malucha wyposażenie łóżeczka kupiłabym:
prześcieradła
ochraniacze
rożek
kocyk
śpiworki

i tyle :-P

nikt nic nie kupuje???
dziewczyny nie karzcie się prosić, wklejajcie fotki waszych łupów ;-) albo jak nie kupujecie to chociaż rzeczy, które wam się podobają, nad czym się zastanawiacie itd

ja właśnie przed chwilą zamówiłam parę rzeczy w UVA - Sklep internetowy
dla Izki sukienkę na przyszłe lato i chustkę na głowe:
sukienka%20lawen%20500.jpg

chustka%20lawen%20500.jpg

i dla szkraba:
czapka%20serd%20niebieskie%20500.jpg

body%20rozpinane%20serd%20krem%20500.jpg

body%20serd%20krem%20500.jpg

Ja przez Allegro takie cosik na razie kupiłam... nie mogłam się powstrzymać :laugh2: Na większość zakupów czekam do następnego tygodnia aż będzie wiadomo (mam nadzieję) czy to będzie dziewuszka czy chłopczyk ;-)

a ja zrobilam kolejne zakupy :-)

wlasnie pszyszla paczka z pieluchami tetrowymi i flanelowymi. te falnelowe taaakie miluskie :-D perwszy raz cos takiego na oczy widze:happy2:

i troszke ciuszkow. znow pobuszowalam po obnizkach:cool2:

ciuszkami sie pochwale:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry