reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

U nas też Huggiesy Pure (chusteczki) rządzą:tak: Są zdecydowanie naj naj naj.

Co do dotykania brzuszka. Ja tam mam zdaje się ekshibicjonistyczne skłonności, bo absolutnie mi to nie wadziło;-) Każdy kto chciał mógł sobie pomacać, bez uszczerbku dla mojego komfortu psychicznego;-) Zresztą, ze względu na mój fach, dziennie po kilkanaście minimum dziecięcych łapek Bąbla przez brzuszek pozdrawiało. Zupełnie przywykłam, że jesteśmy dobrem wspólnym:-p

reklama
Dziewczyny mam do sprzedania poduszkęwielofunkcyją nówka, zakupiłam ją na allegro a w między czasie moja mama zrobiła mi niespodziankę i też mi kupiła taką poduszkę, teraz mi glupio ale jedną bym sprzedała bo za dużo miejsca zajmują.
Poduszka jest nowa to strona z której ją kupiłam:
Wielofunkcyjna poduszka do karmienia rogal 170cm (3192114877) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
co do ceny to mągę spuścić np dałam za nią 57zł + 13zł przesyłka = 70zł, sprzedałabym ją za 50zł już z przesyłką może ktoś chętny? Cenę ewentualnie mogę jeszcze negocjować ale poduszka nówka.

Tak wygląda:
poduszkaowce1r_p77.jpg

Zjadlo mi posta ... Grrr

No i wes przejdź obok i nie kup , jak patrzy na mnie i wola :)
Uwielbiam Tatty Teddy ;)

Sliczneeee są , ładniejsze było by gdyby miało różowe wstawki ale jeszcze przyjdzie na róż pora , narazie uniwersalne ;)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 64
  • image.jpg
    image.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 65
agusiakemisia - piękny ten ciepły pajacyk! prześliczny też będę musiała taki cieplutki kupić bo franek lipcowy i były wtedy takie upały, że w ogóle nie mam malutkich ciepłych ciuszków po nim.

Cześć Dziewczyny :)
Nazywam się Agushka i jestem babyboomową mamą rocznej Basi :)
Chciałabym Was zaprosić do zapoznania się z moim rękodziełem - tworzę kolorową niemowlęcą pościel, śpiworki dla dzieci i inne praktyczne akcesoria. Może Was coś zaciekawi? Zapraszam na https://www.facebook.com/pages/kumkaeu/479954725408174?ref=hl
Jeśli byłybyście zainteresowane zakupem - proszę podajcie hasło 'baby boom' a otrzymacie 10% zniżkę :)
Zapraszam!
Zobacz załącznik 562915Zobacz załącznik 562916Zobacz załącznik 562917Zobacz załącznik 562918Zobacz załącznik 562919Zobacz załącznik 562920Zobacz załącznik 562921Zobacz załącznik 562928Zobacz załącznik 562931Zobacz załącznik 562934

Cieszę się, że się podobają :) A ceny naprawdę przeróżne, w zależności od wybranego produktu. Jeśli któraś z Was jest zainteresowana jakąś konkretną rzeczą zapraszam na priva!
Pozdrawiam z deszczowej Łodzi.. :)

Ja narazie zakupilam szydelka :) Strasznie lubie robic rzeczy i mam juz mase wzorow na kocyki dla mojego Malenstwa :)

reklama
dzisiaj w sklepie nie mogłam się opanować żeby tej pszczółki nie kupić :-) ma grzechotkę w środku, a po naciągnięciu cała drży
IMAG0304.jpg

dla siebie dostałam od siortry męża całą torbę ubrań ciążowych. Jest tego tak dużo, że pewnie wszystkiego nie założę

Załączniki

• IMAG0304.jpg
    IMAG0304.jpg
    9,1 KB · Wyświetleń: 57
Do góry