Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ha ha ha! niesamowite jak niektore rzeczy nigdy sie nie zmieniaja, zupelnie jak polska z przed 20 lat... dopiero teraz doceniam jak odwazna musiala byc moja mama zeby mnie w latach 70tych w polsce w nosidelku nosic. niezla nagonka musiala byc wtedy i niezla satysfakcja jak po tych wszystkich katastrofalnych ostrzezeniach jak to mi sie kregoslup wykreci ja zaczelam wczesniej wstawac, chodzic i rozwijac sie niz rowiesnicy. tak jak ona, ja wole polegac na opiniach uznanych miedzynarodowych specjalistow z ponad 30to letnim doswiadczeniem, praktykujacych lekarzy i artykulach medycznych niz czyjejs "intuicji" czy zabobonach. no ale oczywiscie 'different courses for different horses'.ha ha ha
a tak powaznie, to autentycznie jestem bardzo zaintrygowana i chcialabym sie dowiedziec jakie sa konkretne medyczne przeciwskazania do nosidelek i bylabym wdzieczna za linki do stron ktore takie argumenty prezentuja. poszperam sobie jeszcze o tym na moim ulubionym forum Pregnancy, baby and toddler health information at BabyCentre UK gdzie rowniez dominuja odmienne opinie ale zazwyczaj opierajace sie na faktach a nie po prostu na 'no bo tak i juz'.
tak ogolnie, co do wozkow to ja wybralam juz dwa: Pliko Pramette - Famiglia - Mamas & Papas na poczatek i Three Wheelers - Pushchairs & Travel - Mamas & Papas jak bedzie juz siedziec
Ada, wolno w nosidełku! Wszystko jest dla ludzi, tylko trzeba sie sporo dowiedzieć, żeby świadomie podjąć decyzję czy nosidełko, czy chusta, czy na zmianę, i umiejętnie używać.
chyba powoli się zabiorę za ciuszki bo co potem wszystko na raz....może dziś lekarz powie mi płeć jak dzidzia się da to zacznę kupować....