masiek
Mamy kwietniowe'08
MrsF no i ciekawe po co się udzielasz na forum skoro opinie innych są dal ciebie nic nie ważne
trochę jesteś nie fair naskakujesz na nas jakby tylko Twoje zdanie się liczyło
Aduś wcześniej myślałam, że kupimy taki zwykły w markecie góra za100zł. ale jak siostra mi opowiedziała o tym wypadku jej koleżanki, no a potem poczytałam w necie o fotelikach i stwierdziłam, że nie ma co, lepiej zainwestować w fotelik który będzie i wygodny i zapewni bezpieczeństwo.
trochę jesteś nie fair naskakujesz na nas jakby tylko Twoje zdanie się liczyło
Aduś wcześniej myślałam, że kupimy taki zwykły w markecie góra za100zł. ale jak siostra mi opowiedziała o tym wypadku jej koleżanki, no a potem poczytałam w necie o fotelikach i stwierdziłam, że nie ma co, lepiej zainwestować w fotelik który będzie i wygodny i zapewni bezpieczeństwo.
ha ha ha
(w latach 70 byl niezly ciemnogrod wiec nie dziwota ze Cie mamcia nosla w nosidelku)a co do stron z angielskich odpusc sobie wklejanie linkow ... anglicy pod wzgledem prowadzenia ciazy i postepowania z dzicmi sa daleko zaaaaaaaaaaaaaa kim tylko chcesz...mysle ze twoja wiedza na temat dzieci jest jeszcze znikoma a jak jest zaczerpnieta z czasopismi i stron angilelskich to jej wogole nie ma ... uzywasz kiepskich argumentow moja panno , a przedewszystkim nie sztuka narzucac swojego zdania innym , wymagasz argumentow za a sama ich nie podajesz ....
dzieki Bogu nie stosuje
ale kazdy lubi co innego