asiakow
Fanka BB :)
Ada ja kupiłam troche w ciemno czytał opinie w necie, i na obrazku bardzo mi mój sie podobał (zresztą na żywca też) jednak przed zakupem nie było kaich modeli w sklepie (były podobne, okazało sie że jest dla mnie troche ciężki, i musze kołami sprowadzać a nie jak myslałam ze sobie zniose.
Wózek ładny, też uważam że nie tani. Nie wiem gzie mieszkasz, bo jam mam okolce do spacerów polne drogi i las i pod tym kontem wybraliśmy duże koła z amortyzacją (taką wersje terenową) jak bym mieszkała w bardziej "chodnikowej i sklepowej dzielincy" kopiła bym lżejszy z mniejszymi kołami i bardzo skrętny po sklepach wygodny.
Wózek ładny, też uważam że nie tani. Nie wiem gzie mieszkasz, bo jam mam okolce do spacerów polne drogi i las i pod tym kontem wybraliśmy duże koła z amortyzacją (taką wersje terenową) jak bym mieszkała w bardziej "chodnikowej i sklepowej dzielincy" kopiła bym lżejszy z mniejszymi kołami i bardzo skrętny po sklepach wygodny.

, zobacz jaki ja mam
, ja mialam typowo gleboki wozek przy pierwszym dziecku i koszystalam z niego az do 7 miesiaca, bo nawet latem maluszek lezal w glebokim, spacerowka byla nie praktyczna na zime(ale to nie byl zaden firmowy wozek tylko taki zwykly
, jak sie urodzila cora to stwierdzilam ze pojezdzi w tym CHICCO, ale