reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy i zakupki :)

reklama
Iwonka, Twój małż ma naprawdę świetny gust, piękny ten komplecik :tak:
Kachurek, X-lander jest super, też się nad nim zastanawiam :-)
Kasia, Lady, Masiek piękne pościelki, ja wybrałam Liona Drewexu i Misia na chmurce w beżu, mam już skręcone łóżeczko z baldachimem i komodę też z serii Lion. Wczoraj to składaiśmy cały wieczór bo jakiś bencwał tak narysował instrukcję składania że nijak nie mogliśmy dojść o co kaman, ale już na szczęście złożone i cieszy oko :-) mam zrobione fotki to Wam tu zamieszczę.

Asiakow piękny komplecik z sukienusią :tak::-)
ja jak narazie jestem trochę ostrożna w kupowaniu sukienek, właściwie to nie mam jeszcze ani jednej, za to kupuję rzeczy uniwersalne, np. ostatnio w H&M dorwałam piękne rzeczy i nie mogłam przejść obojętnie :-D
zobaczcie:

Załączniki

• DSC02627 517x388.jpg
    DSC02627 517x388.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC02630 537x403.jpg
    DSC02630 537x403.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 49
Bratka - superowe ciuszki, maz zabrania mi wchodzić do H&M bo ostatnio starszego syna opkupiłam

ja napwardę długo sie opierałam ale nie mogłam się oprzec, mam jeszcze jedna kiecke z Tup Tupa i body w róże - przy wolnej chwili porobie fotki :)

Bratka - ależ będzie szczęściara z twojej córeczki, nie dość że ładne ciuszki, to jeszcze w czterolistne koniczynki. Pełnia szczęścia gwarantowana :)

Bratka zdradź mi ile kosztował ten komplecik..podoba mi się moze tez sobie kupię jakis taki..świetny jest!

Asik śliczna sukienka :tak:
Bratka śliczny komplecik:tak:

w H&M-ie mają fajne ciuszki, szkoda, że nie mogę się powłóczyć po sklepach:blink:
choć z H&M trochę ciuszków mam i w spadku od kuzynki i jak kupowałam w ciucholandzie, to też trochę fajnych rzeczy mi się trafiło z H&M.
W ogóle w ciuszkach, często można znaleźć markowe ubranka:tak:

a ja się zastanawiam nad kupnem monitora oddechu, rozmawiałam z położną wczoraj i polecała, szczególnie dlatego, że Leonek urodzi się wcześniej.
No i robimy z siostrą Wojtak zrzutkę, ona ma termin na czerwiec/lipiec.
Leonek będzie już odchowany i jej dziecię też z niego skorzysta:tak:
Tylko kurcze droga a zabawka:baffled:

No to ja się chwalę rzeczami dla bobasa. W końcu się zebrałam i porobiłam parę fotek.

reklama
Cudne ubranka:-)
Dziewczynki będą mega rózowe:-D
Moja leci na pomarańczowo żółto zielono czerwone:cool2:
Kachurku te śpioszki z coccodrillo z krówką sa przecudne i spiworek rewelacja:happy2:

Do góry