reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wodę leje się do bioder dziecka, nie więcej - na mamo to ja ostatnio o tym słyszałam nawet. Więcej po pierwsze nie trzeba, po drugie - tak jest bezpieczniej

reklama
Doti - oo ta zielona super, mała, w sam raz dla noworodka, ciekawe a ile starcza, idealna do takiego codziennego przemycia zamiast "większej" kąpieli. Znasz może cenę??

Super te wanienki :) ta bialo zielona boska tylko mala... A z tego co wiem kolezanki moje narzekaly na male wanienki. CO NIE ZMIENIA FAKTU ZE JEST MEGA SLICZNA I MAM NA NIA OCHOTE :D

ImageUploadedByForum BabyBoom1397019129.767984.jpg ja kupilam taka torbe skip hop pakowna z przewinakiem. Do wozka i do noszenia

ImageUploadedByForum BabyBoom1397019212.538116.jpg i suszarke boon do suszenia butelek i smoczkow :)

Lubie takie nowoczesne i designerskie rzeczy dlatego wlasnie ta wanienka mi przypadla do gustu :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1397019129.767984.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397019129.767984.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 80
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1397019212.538116.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397019212.538116.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 81
Emily, torba wyglada na bardzo praktyczną. I do tego jest ładna :)
Ja tez lubię dizajnerskie gadżety dlatego od razu przypadła mi do gustu ta suszarka na butelki. Gdzie ja kupiłaś? (I w jakiej cenie?)

Fabrykawafelkow.pl za 124 zl na innych stronach tez znajdziesz za 122 zl ale ja sobie patrzylam ile z przesylka wyjdzie. Zamawialam razem z torba wiec wyszlo zero zl na tej stronie ;) a i do tego 124 zl trzeba dodac drzewko 19 zl. Sa tez fajne kwiatuszki ;) oczywiscie mozna takze sama trawke... Sa tez mniejsze suszarki i tansze automatycznie. Ale ja chcialam zeby bylo na przyszlosc na jakies kieliszki do wina przykladowo i zeby miseczka dzidzi sie zmiescila :)

Fajna ta trawka :) ja takich rzeczorów nie mam niestety gdzie postawić... no i by mnie mój zabił jak bym kase wydawała na takie bajerki :)
I czekam na wózek... kurier będzie za godzinę. JUPI :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry