reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Gadżety zupełnie nie na moją kieszeń i wyobrażenie o tym ile dziecko całościowo "pochłania" Dla mnie to zbędny gadżet, butelka wysuszy się i na normalnej suszarce:sorry2: Torba fajna, ale ceny tych fajniejszych toreb zabijają. Beaba ma fajne torby, ale wydać 300-400 zł na torbę:baffled: toż to zapas mleka mod. lub pampków.

torba-stockholm-beaba-corail-grey.jpg śliczna i wcale nie wygląda na torbę na pampersy:-D

Załączniki

• torba-stockholm-beaba-corail-grey.jpg
    torba-stockholm-beaba-corail-grey.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 69
Ja miałam od wózka torbę z przewijakiem też,vtylko jakieś felerne zapiecie sie trafiło a zapomnialam żeby zareklamować... I teraz pewnie nowa kupię, ale też od wózka, żeby na stelazu przyczepić, bo mam takie wypustki na ramie, ze odpinam pasek i przypinam do wózka

Torba 229 zl i mozna na allegro zamowic. Przesylka darmowa na niektorych aukcjach. Ja chcialam torbe taka uniwersalna zeby moj chlopak nie wstydzil sie ze lazic z babska ;) podobaja mi sie te z wykonczeniami a la skorkowymi!

Ja wozek jakos za 2 tyg moze kupie ;) mam go w sklepie w swoim miescie wiec tylko jechac i kupic. Mieszkamy jeszcze u swoich rodzicow do sierpnia wiec mama poki co mi mowi "NIE KUPUJ JESZCZE! PO CO TERAZ?! ZA WCZESNIE!" Nie moge juz tego sluchac :P

W pokoju mam juz mega skladownie ;) a to przeciez dopiero poczatek :D

Ja w mieszkaniu bede miala duzy aneks kuchenny wiec bede miala gdzie wcisnac suszare :) po prostu zauroczyla mnie ostatnio natargach... I z tej firmy lyzeczka wyciskana na spacery na papki ;) fajny bajer. Ciekawe czy sie sprawdza... Moze byc przydatna ImageUploadedByForum BabyBoom1397029374.107514.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1397029374.107514.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397029374.107514.jpg
    7,5 KB · Wyświetleń: 64
Emily łyżeczka wygląda na mało ergonomiczną - pewnie nie da się do końca jedzenia wycisnąć, a i operowanie takim grubasem na pewno nie jest wygodne.
Ja jakbym miała kupić torbę to kupiłabym albo tą: CAMEL TORBA DLA MAMY do wózka KOKARDA LUKSUSOWA (4095370167) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. albo tą: BabyOno Torba STYLE dla mamy do wózka + przewijak (4099311932) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Ewentualnie szukałabym Beaby, bo widziałam w tk maxxie tańszą i też mi się podobała

Ja niestety nie mam suszarki do naczyń wiec taka na butelki bedzie raczej konieczna.
Fajne te torby, ktore pokazujecie. Niektóre naprawde nie wygladaja wcale pieluchowo :)
Ja mam torbę w zestawie z wózkiem. Jak na mój gust jest całkiem fajna, pojemna i wyglada na praktyczną.
ImageUploadedByTapatalk1397031739.516195.jpg

Ostatnio byłam w TK maxx i standardowo pierwsze kroki zrobiłam w kierunku torebek. Mój maz jednak szybko mi uświadomił ze przez najbliższy rok (co najmniej) mogę zapomnieć o pięknych torebkach :)
Ma rację :)

Załączniki

• ImageUploadedByTapatalk1397031739.516195.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1397031739.516195.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Pola mi znajoma ktora przyleciala teraz w odwiedziny z 3 miesiecznym maliszkiem tez to powiedziala ze z torebkami chodzic nie bede i moge sie pozegnac ;) narazie jestem podekscytowana ta toreba ktora zamowilam, ciekawe kiedy bede miala jej dosyc... Czekam wlasnie na kuriera bo do 11 ma sie zjawic ;) mam nadzieje ze nie wpadne na pomysl zeby juz z nia chodzic :P

Ps. Musze odwiedzic tk maxx i dzial dzieciecy :D dobrze ze mi przypomnialas ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry