reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Pola bez przesady. Moja wózkowa jest średnio pojemna, więc swoje szpargały i tak nosiłam w listonoszce. W torbie dziecięcej będziesz musiała zmieścić, pieluszkę tetrową/fanelową, kocyk, kilka pampersów, mokre chusteczki, zapasowe ubranko, opcjonalnie paklanki i smoczek uspokajacz. Przy większym dziecku lub butelkowym dochodzi jeszcze butelka z mlekiem/sokiem, jakieś biszkopciki/misie lubisie itp. I nagle okazuje się, że nic się nie mieści. A telefon, klucze i portfel jednak powinnaś mieć przy sobie. Poza tym ta torba do wózka którą posiadam ma jedną ogromną wadę - beznadziejnie się zapina i otwiera - kołeczek przewlekany przez pentelkę z gumki - widać, że na pewno nie matka to projektowała:-p no i nie ma kieszeni zewnętrznych. Jakoś się wtedy przemęczyliśmy, więc i teraz damy radę. Chyba, że ktoś wpadnie na pomysł zapytać co by się przydało, to na pewno wyskoczę z takim pomysłem.;-)

reklama
To ja swoją miałam z lidla i była duża. Materiał w wyglądzie przypominał tkany a płaciłam za nia ok. 30-40zł. Mąż z nią chodził również bo była błękitna. Niestety roan do swojego wózka miał torbę ale to byla jedna wielka dziura..Na zakupy z pieluszką i portfelem oki, ale gdy musisz jechac na zakupy, mieć cosik na przebranie itd. to do duszy....a tamta miała dużo kieszeni. Gdybym miała taką jak w x-landerze mieli sąsiedzi to pewnie bym nie kupowała. A teraz muszę znaleźć funkcjonalną i małą, którą mogę mieć w ryanair.

Ja torbę mam z bezpiecznego malucha taką niebiesko różową z jonsona z wielorazowym podkładem do przewijania wydaje się całkiem oki także nie myślałam o kupnie:) ma jedną dużą komorę z przodu kieszonkę na zamek i po bokach takie małe ale ja się nie znam więc okaże się pewnie" w praniu " czy będzie funkcjonalna.

ja jeszcze nie mam wózka, ale te, na które patrze są sprzedawane w komplecie z torbą, więc chyba się wstrzymam

suszarka super, jak będę miała większą kuchnię to też o czymś takim pomyślę:tak: chociaż ja się do zlewu nie mieszam u nas to jest od początku obowiązek męża, bo ja nienawidzę myć naczyń nawet bardziej niż prasować:-D

dziś zamawiam materacyk, czytałam o robakach w kokosowym bez gryki, więc stawiam jednak na czysty lateks i chyba będzie ten Hevea Baby 120/60 Hevea KOCYK GRATIS! - Sklep internetowy Agito.pl

Fabrykawafelkow.pl za 124 zl na innych stronach tez znajdziesz za 122 zl ale ja sobie patrzylam ile z przesylka wyjdzie. Zamawialam razem z torba wiec wyszlo zero zl na tej stronie ;) a i do tego 124 zl trzeba dodac drzewko 19 zl. Sa tez fajne kwiatuszki ;) oczywiscie mozna takze sama trawke... Sa tez mniejsze suszarki i tansze automatycznie. Ale ja chcialam zeby bylo na przyszlosc na jakies kieliszki do wina przykladowo i zeby miseczka dzidzi sie zmiescila :)

emily super ta strona :D szkoda ze rzeczy nie sa tansze :) ale fajne gadzety :)

moja torba od wózka jest pojemna bardzo, mieści się wszystko, nawet za dużo :P ma fajne przegródki w środku, dużą na pampki i inne rzeczy tym podobne, i mniejszą z małymi kieszonkami na klucze, telefon, biszkopcika itp. po bokach dwie duże kieszonki ściągane na gumki, mieści się tam spokojnie butelka. dodatkowo małą kieszonkę ma w klapce, można tam papiery schować/książeczkę zdrowia/dokumenty. tylko minus słabo trzymający magnes w zapięciu, u mnie się zapina klapka na taki magnesik właśnie, dodatkowo sam środek zapina się na suwaki dwa. więc funkcjonalna jest bardzo i bardzo ją lubiłam

ja na takie rzeczy dla malucha zawsze mialam mini torbe podróżną taka małą brałam ją jak jechałam gdzieś do kogoś z synem, a przy wozku to tylko pieluszka i smoczek i pampers ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry