reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No to już widzę, że na mnie będzie za długa, jestem niższa, w dodatku potrzebuję M a to pewnie przełoży się na długość też. Nic szukam dalej, ale myślę, że jednak u nich coś wybiorę bo fasony bardzo mi się podobają, a z tego co mówicie to jakościowo też super. :thumbup:

reklama
Tusiaczek, poszukaj modelu, który ma dół prosto i obetnij, ja mam niewiele ponad półtora metra wzrostu i obcięłam sobie, fasonu nie straciła, mam taką:
d458b.jpg

szukałam wanienki na allegro i trafiłam na taką... OKBABY ONDA LUXY BUBBLES Wanienka kąpielowa SPA (4158809660) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. myślałam, że w tej cenie zapewnia przynajmniej samoczynne mycie dziecka ale niestety nie :-) ale pewnie jak ktoś taką wanienkę kupuje, to skusi się również na niańkę.
I jeszcze ta lista z ich linku najbardziej luksusowych prezentów Most expensive baby buys? 16 luxury gifts - Celebrity mums - BabyExpert

faaajnie, to ja jednak wrócę do szukania plastikowej wanienki z wizerunkiem traktorka (wymysł mojego M.) hehe prawie jak bogaci też mamy swoje dziwactwa :cool2:

szukałam wanienki na allegro i trafiłam na taką... OKBABY ONDA LUXY BUBBLES Wanienka kąpielowa SPA (4158809660) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. myślałam, że w tej cenie zapewnia przynajmniej samoczynne mycie dziecka ale niestety nie :-) ale pewnie jak ktoś taką wanienkę kupuje, to skusi się również na niańkę.
I jeszcze ta lista z ich linku najbardziej luksusowych prezentów Most expensive baby buys? 16 luxury gifts - Celebrity mums - BabyExpert

faaajnie, to ja jednak wrócę do szukania plastikowej wanienki z wizerunkiem traktorka (wymysł mojego M.) hehe prawie jak bogaci też mamy swoje dziwactwa :cool2:

OMG!!!
Biorę ją :) :) :)

A ja dziś czekam na kuriera z Justinexu, polecałyście tego sprzedawcę.
Najbardziej jestem ciekawa kocyków....
A gorączka przygotowań u mnie na całego.Wyszperałam wczoraj koszule i szlafrok do szpitala, już uprane ,czekają na prasowanie.

Kurczę, to ładnie pojechałaś, wpędzasz mnie w kompleksy :) Ja sobie założyłam że torbę do szpitala szykuję w 32 tyg, czyli mam jeszcze trochę czasu, na początku maja robię zamówienie podkładów, podpasek itp, potem piorę rzeczy i pakuję torbę. Pranie i prasowanie dziecięce zostawiam na połowę maja, niech to będzie w miarę świeże.
Polecam zapakować też jakąś małą torbę na jakiś nagły pobyt w szpitalu (odpukać), ja poprzednio miałam wszystko przygotowane, a jak mnie wzięli na wywoływanie to okazało się że nie mam rzeczy na "normalny" pobyt w szpitalu, tylko na poród... A mój mąż nigdy mi nie potrafi przywieźć tego o co proszę tylko zawsze coś innego ;)

Wczoraj był u mnie kurier z leżaczkiem, który kupiłam.
Jako że nie robię całej wyprawki, postanowiłam zainwestować w bujak, na który wtedy szkoda mi było trochę kasy, a potem żałowałam, więc teraz kupiłam coś takiego:
3 in 1 Rocker Napper w sleeping baby.jpgtiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-kolor-bialy-m-iext23103140.jpgadjustable-position-napper.jpg

Można go rozłożyć na płasko, mam wtedy kołyskę dla dziecka i może spać sobie w dzień w salonie/kuchni, a ja go będę mieć na oku, dodatkowo ma możliwość ustawienia oparcia i wtedy jest leżaczek dla trochę starszego malucha. Miałam kupić póżniej ale akurat na promocję trafiłam :)
Zamówiłam kolor jasny z zielonymi akcentami, bo akurat taką mam kolorystykę dziecięcych akcesoriów. Mam nadzieję że posłuży na dłużej i że będzie lepszy dla plecków dziecka, bo poprzedni który miałam miał takie oparcie miękkie jakby kubełkowe i miałam opory trzymać małego w nim dłużej, no i nie nadawał się od 1 dnia, a ten tak.
Liczę że się sprawdzi.

Małgorzata dobry wpis, faktycznie o tym nie pomyślałam. Chcę się tak zorganizować, żeby jak najmniej zostawić mężowi do zakupów, ale jakoś zapomniałam o sobie. A właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że kupienie mi np tuszu do rzęs może go przerosnąć :p
Lepiej zrobię sobie zapas zawczasu. ;):thumbup:
Dziewczyny kupowałyście na Allegro kocyki? Chodzi mi o takie grubsze, bo cieńsze już mam. Takie sprawdzone, dobrej jakości, no i w jakiejś normalnej cenie. Jak któraś może Proszę o link. :):):):)

Ja kupowałam taki gruby z firmy canpol, kolory trochę rażące, ale z tego co kojarzę to najlepsza cena za gruby ciepły kocyk akrylowy, mam słonika i jestem zadowolona, jak przykrywałam młodego w zimie w gondoli to składałam na 2 albo na 4 i miał super ciepło, tu masz aukcje na allegro, akurat pierwsza lepsza z najniższą ceną:

KOC MIĘKKI KOCYK DLA DZIECI * DWA WZORY * CANPOL (4130559942) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Co do dbania o siebie to racja, chociaż ja przez pierwszy miesiąc to zadowolona byłam jak dałam radę głowę umyć :) Ale fakt, jak człowiek nałoży make-up to od razu lepsze samopoczucie, chociaż do piaskownicy, ale chodzi o to żeby do końca nie zdziadzieć.

Załączniki

• 3 in 1 Rocker Napper w sleeping baby.jpg
    3 in 1 Rocker Napper w sleeping baby.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 126
  • tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-kolor-bialy-m-iext23103140.jpg
    tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-kolor-bialy-m-iext23103140.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 142
  • adjustable-position-napper.jpg
    adjustable-position-napper.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 142
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry