reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Haust, nie obrażaj się...Nie znam faceta ,który miałby pojecie o kobiecych rozmiarach. Mój ledwo się łapie w swoich.......:tak:

Makota, a musisz zabierać kosmetyki do kąpieli dla dziecka?
U mnie dzieci były myte szpitalnymi..Nie wiem jak teraz.Muszę dopytać

Małgorzatka, własnie doczytałam. Mam brzuch twardy jak kamień ale bez bólu i nudności. Po dużej dawce aktywności ,albo cięższym posiłku.
Nie chce Cie straszyć ale moja siostra miała nudności przy skurczach, ale nawet lekarka jej nie wierzyła.Dopiero jak zrobiły ktg wylądowała w szpitalu
Może spróbuj to skontrolować na ktg

Ostatnia edycja:
reklama
Ja dziś do męża ze nadają ładna pogodę, to we wtorek kończę prania po remoncie i sie biorę za pranie dla bobaska. I tak siedzę siedzę i przyszło mi do głowy, ze zapomnialam, ze żeby prac, to muszę mieć płyn do prania dzieciowy...zupełnie zapomnialam...

Ale produkujesz dziewczyno....
Zanim zdążyłam odpisać już kolejny post:tak:

Ja chyba zostanę przy Loweli , której ciągle używam dla córki

Potwierdzam, do pupy póki nic się nie dzieje nic nie używałam.Przemywałam wacikami z wodą, chusteczki tylko poza domem.
Chyba raz czy 2 miałyśmy odparzenia, ale pewnie z powodu kłopotliwych kupek w czasie upałów

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja mam lovele na stanie ale do białego prania. Czy grzechem będzie jeśli kolory też w tym wypiorę czy nie ryzykować i kupić do kolorów?

Katka , ja też najczęściej mam jeden rodzaj proszku, z tym,że częściej do koloru chyba.
Ale myślę,że jak raz upierzesz to nic im nie będzie. Tym bardziej ,że niemowlęce rzeczy w większości raczej pastelowe są.
Nie pamiętam czy kiedyś prałam w białym...:sorry2:

reklama
Na stronie interentowej szpitala jest info tylko o bagazu podrecznym :p mam kolezanke, ktora rodzila w tym szpitalu w lutym, ale chwilowo mi nie odpisuje. Z kosmetykow zapakuje sam zel do mycia i chusteczki nawilzone, bo pewnie z wacikami i woda w szpitalu bawic sie nie bede. Najwyzej M dowiezie to, co potrzebne.

Nie widzialam u siebie w rossmannie tych pojemniczkow. Bede musiala zajrzec do innego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry