reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
powiem wam szczerze, ze dlugo ogladalam torby do wozkow, i w sklepie i na allegro...i jakos ta najbardziej chyba adektwatna cena do jakosci, te tansze wydaja sie troche badziewne...no i w sklepie sa duzo drozsze., oryginalna torba do mojego wozka kosztuje ponad 200zl i mi sie nie podoba, wiec wolalam znalesc cos tanszego i w kolorze (nie idealnie) do wozka...

reklama
Aaaa zapomniałam Wam napisać... w sobotę na zakupach weszłam do sklepu nad rossmannem - textil market czy jakoś tak i kupiłam sobie stanik do karmienia za 2,99 zł :-D Pewnie okaże się, że to jakieś badziewie, ale na początek może być ;-)

Aaaa zapomniałam Wam napisać... w sobotę na zakupach weszłam do sklepu nad rossmannem - textil market czy jakoś tak i kupiłam sobie stanik do karmienia za 2,99 zł :-D Pewnie okaże się, że to jakieś badziewie, ale na początek może być ;-)

ale taki bawelniany? tez sie musze wybrac chyba, bo mam ten sklep u siebie w miescie

W textil market często można dostać niegłupie rzeczy za marną kasę.:tak: To takie trochę pepco, tylko mniejszą sieć ma.

tak, tak - zwykły bawełniany. W sumie nie różni się niczym od tych co ma moja siostra ze zwykłych sklepów. No niczym poza ceną :-D Niestety nie było ich więcej, bo pewnie ze 3 bym kupiła :-)

hubson ja podobnie jak Ty,wykorzystam do prania to cokupilam a potem juz z naszymi bede powoli prala,noochyba ze beda przeciwskazania do tego,oby nie..

ja wczoraj zestresowana po wizycie pojechalam z mezem do sklepu dzieciowego i zakupilam materac dolozeczka i prewijak:)
lozeczko podzieciach przywieziemy w tym tyg od siostry.

ogladalam wczoraj lozeczka turystyczne z baby design ale kolory nie powalaja,nie moga zrobic jakis neutralnych,tylko wymyslaja i jescze mnostwo 'rysunkow' na tym:confused:no nie podobaja mi sie:no:

Czy dostała któraś propozycje z LOVI na testowanie laktatora elektrycznego? ? bo ja dostałam i się zgodziłam. W zamian mam recenzjować go na forach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry