U
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oo to musze spojrzec,bo kolory idealnie dlamnieCo do turystycznych lozeczek to popieram Cie... Taka wioche robia aplikujac takie ohydne obrazki. I wszyskie kolory teczy... Ja ze wzgledu na to zdecydowalam sie na lozeczko graco contour prestige. Bialo szare... Pasuje do kazdego wystroju.
ja tez mam taki problem,jedno mam po zdieciach,drewniane i bedzie w sypialni ,na poczatek na pewno bede zcesto korzystala ale wiekszosc czasu spedzam na dole i nie widzi mi sie trzymac dzidzie ciagle w wozku lub na kanapieJa się zastanawiam nad łóżeczkiem turystycznym. Pomyślałam, że rozłoże je w salonie na dole i nie będę musiała latać góra i dół. No i jak trzeba będzie gdzieś jechać to bez stresu, że łóżeczka nie będzie. Ale sama nie wiem. Jakoś sobie przy Natalce radziłam a i te materace w łóżeczkach nie są zbyt specjalne. Sama nie wiem czy kupować czy nie.
ja bym chciala takei z dwoma poziomamimi sie gryzie ten fiolet z niebieskim:/ale jakosciowosa barzdo fajne,kolezanka ma z zeszlego roku grafit/czerwien i super jestO, a mi się bardzo podoba to fioletowe z niebieskimi ramówkami i chyba się zdecyduję.Na razie mamy zwykłe drewniane z Ikei, ale szykują nam się wyjazdy więc turystyczne to też must have w naszym przypadku.