U
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oo to musze spojrzec,bo kolory idealnie dlamnieCo do turystycznych lozeczek to popieram Cie... Taka wioche robia aplikujac takie ohydne obrazki. I wszyskie kolory teczy... Ja ze wzgledu na to zdecydowalam sie na lozeczko graco contour prestige. Bialo szare... Pasuje do kazdego wystroju.
ja tez mam taki problem,jedno mam po zdieciach,drewniane i bedzie w sypialni ,na poczatek na pewno bede zcesto korzystala ale wiekszosc czasu spedzam na dole i nie widzi mi sie trzymac dzidzie ciagle w wozku lub na kanapieJa się zastanawiam nad łóżeczkiem turystycznym. Pomyślałam, że rozłoże je w salonie na dole i nie będę musiała latać góra i dół. No i jak trzeba będzie gdzieś jechać to bez stresu, że łóżeczka nie będzie. Ale sama nie wiem. Jakoś sobie przy Natalce radziłam a i te materace w łóżeczkach nie są zbyt specjalne. Sama nie wiem czy kupować czy nie.
ja bym chciala takei z dwoma poziomamimi sie gryzie ten fiolet z niebieskim:/ale jakosciowosa barzdo fajne,kolezanka ma z zeszlego roku grafit/czerwien i super jestO, a mi się bardzo podoba to fioletowe z niebieskimi ramówkami i chyba się zdecyduję.Na razie mamy zwykłe drewniane z Ikei, ale szykują nam się wyjazdy więc turystyczne to też must have w naszym przypadku.