reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Darunia a moze z tymi promocjami jest jakz reklama. nie mozna reklamowac mleka 1 bo jest nacisk na kp?

Nie nacisk tylko zalecenia WHO i prawnie reklama jest zabroniona. Daruniu, ale z mlekiem to jest zwykłe żerowanie na rodzicach, a z krzesełkiem tak, jak z gadżetami- bo są różne w różnych przedziałach cenowych, a mleko jest w podobnych cenach i raczej się bez niego nie obejdziesz (jeśli nie karmisz piersią)

My mieliśmy coś takiego jak ma Darunia i z radością się go pozbyłam :dry: Nie wiem czy jakiś felerny model czy coś, ale śrubki ciągle się luzowały i bardzo się chwiało wszystko :-( Dla Natki kupię zwykłe Antilop z ikei :tak:

Jagódka może źle napisałam z tym naciskiem, ale słów mi brakowało. Chodziło mi o to że nie wolno reklamować mleka 1, i może nie wolno też obniżać jego ceny promocjami.
Krzesełka do karmienia nie mam. trzeba zacząć myśleć?

a to jeszcze czasu mamy. chciałam w nowym roku się zacząć rozglądać. No ale najpierw to muszę wiedzieć kiedy rozszerzać dietę i jak. Czy po 6m-cu moje mleko nadal będzie dobre dla dziecka czy powinnam kupować mleko w proszku. w ogóle zielona jestem w tym temacie. niby mam książeczki o rozszerzaniu jadłospisu u malutkich, a i tak głupia jestem.

Lilla Twoje mleko magicznie nie straci nic na składzie - możesz karmić i do 5 roku życia i ono się dostosuje do potrzeb Twojego dziecka:tak:. Dietę rozszerzamy po 6m-cu dla dzieci piersiowych - ale jak brzdąc się będzie domagać m-c wcześniej to nic się nie stanie jak dostanie troszkę marchewki czy jabłuszka -trzeba obserwować dziecko i jego potrzeby - jak Ci zacznie po 5-tym m-cu grzebać w talerzu, to możesz coś tam dać:tak: Są też dzieci, które i po 6. m-cu nie będą jeszcze gotowe na rozszerzenie diety.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry