reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy lipcowek

Elifit masz na myśli parasolkę? Czy po prostu opcję spacerówki w dużym wózku?
Ja jakoś sobie nie wyobrażam mojego Malucha w parasolce. Zwłaszcza, że w spacerówce jeździmy już od jakiegoś czasu i jest nam bardzo wygodnie i nie widzę powodu do przesiadki:)

reklama
Rozumiem już:)
Przypominam, że jestem świeża w temacie hmm i szczerze myślałam, że po dużej tzn tej teraz przejdę od razu do właśnie tej takiej lekkiej materiałowej, oczywiście w dalszej przyszłości. A tu taka sytuacja, że jeszcze coś pomiędzy przewidujecie?

Tusiaczek ja kupiłam tą "pomiędzy" jak Aru siedział. Chodziło mi żeby była lekka i mieściła się w aucie nie zajmując całego bagażnika. Im cięższe dziecko tym gorzej się w dużej jeździ a także ciężko np w sklepie jeździć. Jest wiele powodów dlaczego chciałam lżejszy wózek.
Tej materiałówki nie miałam bo Aru dość szybko z wózka wyszedł aczkolwiek ma on koleżankę rówiesniczke która do tej pory jeździ. Także różne dzieci różne potrzeby no i między innymi wtedy nie nosiłam w chuście :)

Ja mam materiałówkę parasolkę - fajna jest, ale dopiero na wakacje wyciągnę, bo też kocham moją spacerówkę z dużego wózka :tak:

Malgo, a one sa uniwersalne? Ten moj wampir jezdzi w gondoli z podniesionymi pleckami, ale swiatlo go denerwuje. Musze pogrzebac. Dzieki

reklama
Do góry