reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
A u mnie w szpitalu położne mówiły, że bapanthenu nie zmywamy i właściwie wszystkie na sierpniówkach tak robiłyśmy.

Mam dla was (i dla siebie) dobra wiadomosc. Tez zamierzałam kupic purelan ale strasznie drogie toto wiec troche poszperałam w necie i wynalazlam tańszy krem o identycznym składzie (lanolina) :)
Nazywa sie a-pectus. Ja go zamierzam kupic. Póki co zaopatrzylam sie w krem na brodawki z palmersa.

Czy Wy na pewno mówicie o bepanthenie maści? Czy o kremie, bo to już jest różnica.

Pola jak sama nazwa wskazuje;-) Moja koleżanka z sierpniówek pracuje w aptece i już takie hity nam podsuwała. A sudokrem to to samo co tańsza maść (albo krem) F-18. Za marketing można słono zapłacić

Dzięki Pola, nie ma to jak 4x tańszy zamiennik :-D:rofl2:
A ja dziś znalazłam taki zestaw i chyba go kupię, bo cenowo bardzo fanie wychodzi :tak:
AVENT butelka do naturalnego karmienia ze smoczkiem, 0m+, 125ml+ Bepanthen Baby maść ochronna 30g - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl
AVENT butelka do naturalnego karmienia ze smoczkiem, 1m+, 260ml + Bepanthen Baby maść ochronna 30g - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl
Nie pamiętam, która tę aptekę polecała, chyba Makota? zgadzam się, że ceny bardzo fajne :tak: i również dziękuję za namiar :-D

Bepanthenu maści się nie zmywa.
Tylko jak robicie zapasy apteczne to pytajcie o termin przydatności. Bo mnie raz z Gemini przysłali acidolac baby do września tego roku :/ a kupowałam w lutym.
A koleżance co zamawiala coś na serce do maja ! To już była przesada :O

Ostatnia edycja:
reklama
GiB no pewnie że tak. Dobrze że mają wyprzedaże ale widze że też na zasadzie "a nuż się uda" bo nie każdy się bawi w odsylanie. W każdym razie warto zwrócić uwagę

Do góry