reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Undomiel dasz radę. ja na początku karmiłam w nosidełku, albo na rękach jak już skumał o co chodzi z łyżeczką, bo nie mamy leżaczka. Potem jak już siedział to przesadziłam do krzesełka drewnianego. Aczkolwiek uważam go za porażkę :baffled:

proszę o opinie / uwagi na temat poniższych krzesełek:
MARKOWE KRZESEŁKO DO KARMIENIA - NIEMIECKI MODEL (4842387780) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
DUŻE PRAKTYCZNE KRZESEŁKO STOLIK DO KARMIENIA PROM (4795845896) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

strasznie podoba mi się peg perego, ale kurcze strasznie drogie jest i szukam alternatywy.

rozważam jeszcze zakup śpiworka do wózka (np. ZESTAW ŚPIWOREK MUFA DO WÓZKA, NA SANKI WEŁNA 90CM (4811882524) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.). pytanie tylko czy to ma sens? bo przecież dziecko i tak trzeba ubrac w kombinezon... poproszę doświadczone mamy o opinie.

aaa... i jeszcze pytanie o puzzle piankowe. czy one powinny miec jakies specjalne certyfikaty bezpieczenstwa? czy po prostu wchodzę na allegro i kupuję pierwsze lepsze.

Ostatnia edycja:
Pola, jak dla mnie oba są ok. W drugim fajna opcja mocowania tacki na nogach z tyłu. Nie przekładasz tego po mieszkaniu kiedy nie jest potrzebne.

Pola fajne te foteliki - dla mnie ładniejsze 2 :-)

Śpiworka nie miałam i nie kupuję - jak będzie naprawdę zimno to mam jeszcze rożek do przykrycia :-)

A puzzle to kupiłam pierwsze-lepsze na allegro - ale miały jakiś certyfikat - jaki to nie wiem :zawstydzona/y:

reklama
Do góry