Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przy spiworku najwazniejsze wlasnie to by dobrac odpowiedni rozmiar i wtedy juz sie nie zsunie, my przy synku uzywalismy tylko spiworkow, odpowiednio dobrane sa tak samo przy szyjce dopasowane jak spioszki... itp. i nie ma mozliwosci by sie cos stalo, no chyba ze nowonarodzonego dzieciaczka polozy sie do spiworka na 110cm- no ale to juz nie wina spiworka tylko rodzica, ja byc moze na dzien na drzemki kiedy bede czuwala bede stosowala jakis kocyk, pieluche na upaly... itp, ale na noc tylko spiworek, co do rozkow to roznie niektorzy chwala inni- jak jaja własnie nie wiem.... na SR niby polecali rożki na początek, potem śpiworki.... śpiworki mam, rożka żadnego - sama nie wiem czy kupować...
aha w śpiworkach mówili żeby zwrócić uwagę żeby nie były za długie bo wtedy dziecko może się zsunąć w dół i też przydusić jak pod kołdrą.... niby oczywiste, ale ja o tym nie pomyślałam.... mam 2 takie 0-6m, przymierzymy jak już się M. urodzi
takie nosidelko mu sprawilam w sumie uzywane ale w idealnym stanie az sama bylam zaskoczona jak je zobaczylam praktycznie nowka