Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

gorsze nocki zaczęły się z zębami koło 4 mc i trwały do 7, a teraz luzik, czasem się przebudzą na wodę czy coś ale raczej śpi od około 20 do 5-6 rano, mleko i śpi do 7.30-8, ale i tak marzy mi się pospać tak od 22 do 10 rano, albo poleżeć w spokoju rano, bo teraz nawet jak weekend i mogę w łóżku posiedzieć bo mąż młodego weźmie to on i tak po mnie skacze
miewał je codziennie. Męczył się baaardzo dopoki, któregos razu lekarka poleciła do wąchania kminek (wrzuca się na suchą patelnie łyżkę kminku i delikatnie się podsmaża. Jak zacznie intensywnie pachnieć trzeba przytrzymać przez 2-3 minuty pieluchę tetrową nad patelnia (żeby nasiąkneła zapachem) potem połozyc dziecku koło buźki. Po 5 minutach nie ma kolki:-) Młodemu pomagało zawsze:-) potem już się z sis tak wycwaniłyśmy, że bez pieluchy działałysmy:-)sis smażyła kminek, a ja krazyłam z dzieciem na rękach blisko kuchenki:-)