J-ulka też sie nad tym zastanawialiśmy, nawet byliśmy bliscy kupienia samego głębokiego - niedrogiego, a później nawet droższej porządnej spacerówki, bo też wiele słyszałam że w tych 3w1 spacerówki są do bani i tak się po roku czy wcześniej kupuje spacerówkę, ale zdecydowaliśmy się w końcu na 2w1, gdy zobaczliśmy espiro modenę plus jak dziewczyny fotelik maxi cosi ze względu na wynik w crash testach;
dla mnie najważniejsze było, że są pompowane koła, bo u nas straszne wertepy, na skrętnych mi nie zależało, bo i tak musiałabym je blokować - ale skrętne dobrze się ponoć sprawdzają w wąskich pomieszczeniach, sklepach itp; solidność wykonania, czyli żadnego odstającego plastiku typu "made in china"; możliwość bujania jak w starych wózkach, dość pokaźnej gondoli no i porządnej spacerówki, która akurat mnie ujęła w tym wózku - jest dobrze zabudowana i zimą mam nadzieję wiatr nie będzie w niej hulał;
tylko że te kompakty są dość ciężkie, więc to zależy czy wózek będziesz wnosić na któreś piętro, no i czy do bagażnika się zmieści;
Framama też uważam, że kolory na żywo są o niebo ładniejsze