Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
edyta zaczełam od ubranek, a później to już tak się posypało. ogladałam wózki, wanienka, łózeczko mam po córeczce. pampersy, materacyk,butlki.
zostało mi kupić sterylizator, no i jakieś kosmetyki i chyba wszystko.
Znalazłam w atrakcyjnej cenie podgrzewacz firmy Avent jednak butelki jakie już zakupiłam to Tomme Tippee, czy może któraś z Was wie czy te butelki mieszczą się do podgrzewacza Avent?
Sembo o jakie slicznie,takie malenkie.
Ja wczoraj ogladalam spioszki po Dominiku i az mi sie wierzyc nie chcialo ze to takie malenstwa,kurcze coraz bardziej sie zaczynam bac ze zapomnialam jak sie takim szkrabem zajmuje,nie wiem czy to przed porodem mnie obawy biora czy co
ja używałam (i pewnie będę) flanelówek jako podkładki na przewijak, żeby dziecko nie leżało na zimnym plastiku. Poza tym, można nimi wycierać różne rzeczy, np ulane mleko, obsikaną podłogę itp;-)