Marja - może koleżanka ma kombinowany, bo można inne podwozie wybrać do innej gondolki i spacerówki
mi w tym wózku pasuje to, że gondolę można montować na różnych wysokościach, co przy naszej różnicy wzrostu jest ważne
na filmikach mi się podoba, ale "w praniu " chciałabym wiedzieć, a jest na tyle mało popularny jeszcze, że ma mało opinii
ALG - właśnie dlatego pytałam o Jedo, bo mi się podoba, moja siostra ma Mutsy Mura - dla mnie za ciężki, koleżanki w większości x-landery, a ja ich nie lubię
a że z wyra się nie ruszam, to nie mam ani kogo na ulicy zaczepić, ani do sklepu pojechać
opinie na różnych forach ma dobre, tylko właśnie zastanowiło mnie dużo uwag do spacerówki
co do pieluszek, to my mieliśmy różne pieluszki na próbę - w aptece dają czasem po kilka jako próbki

i co ciekawe Pampers i Huggies były za szorstkie

te z Rossmana przeciekały, a sprawdziły się Bella Happy, na które większość osób narzeka

teraz też spróbuję zdobyć po kilka z różnych firm i sprawdzę, które najlepiej wypadną w testach
Noirel - oj łobuzy, dobrze, że ich tak ich się udało podejść ;-)życzę, żeby szybko doszło i żebyś była zadowolona z zakupu