reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy majóweczek

oto dzisiejsze zakupy dla mojego małego piglecika ;)
$(KGrHqZ,!loFDQsNojg+BQ8HjnR5,Q~~60_12.JPG$T2eC16JHJHQE9nzEyPINBQ7dLviJmQ~~60_12.JPG

reklama
Ale fajne zakupy, dziewczyny! Kurcze,u mnie przy drugim dziecku (szczególnie tej samej płci) aż się przykro robi, patrząc na Wasze nabytki - bo tez bym chciała coś pokupować, a prawie wszystko mam! :wściekła/y: Więc w sumie ewentualne zakupy to będą jakieś ciuszki - takie, co mi się szczególnie spodobają, lub jakieś super promocje... bo inaczej to by czysta rozrzutność była.. Ale pamiętam, że na tym etapie w poprzedniej ciąży to miałam już 7 cudnych par mini jeansów dla Antka wyszperanych właśnie w lumpkach - co z tego, że ubrał może je ze 2 razy i to nie wszystkie.. ale nie mogłam się powstrzymać :-D
Teraz chyba bardziej czekam na urządzanie pokoiku - bo przerabiamy pokój tzw. gościnny na drugi dziecięcy - i to mnie cieszy.
Widziałam, że był temat naklejek na ściny - ja nie chciałam ryzykować, bo u nas taki tynk, że przy odklejaniu pewnie pół ściany by odpadło, ale kilka zwierzaków nakleiliśmy Antkowi na szafę - taką zwykłą, białą z Ikea. O tak:
Pokoik Antkowy (2).jpgPokoik Antkowy (3).jpgPokoik Antkowy.jpg
Pokój drugiego malucha chcemy w podobnym, Ikeowskim i wesołym stylu urządzić - myślę o jednej ścianie niebieskiej i żółte dodatki, np. dywan - albo coś w style marynarskim - niebieski, biel i czerwień... Łóżeczko i przewijak będą od Antka, a jemu kupimy "doroślejsze" łóżko :tak:

reklama
_Olga_ bardzo ładny pokoik, zazdroszczę, że możesz urządzić pokoje dla dzieci, my mamy 2 pokoje w sumie, więc na razie nasze będzie miało kącik w sypialni.

Noirel śliczna sukienka.

Do góry