reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy majóweczek

Nanu ale to są takie ceratkowe a w środek wkłada się tetrową,tak? macie jakiś link do takich pieluch?jak to się dokładnie nazywa,szukam na allegro ale nic nie znajduję

już podaję

PIELUSZKI WIELORAZOWE | Pieluszki 2 w 1 | Snap-in-one / Wkład wpinany | Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Chusty - Nosidła

Kraina Pieluszek - nowoczesne pieluchy wielorazowe

Pieluchy wielorazowe Nappime.pl | Sklep z pieluszkami

to tylko przykładowe:) jest tego całe mnóstwo!!!

ja póki co zliczyłam ciuszki które prałam wczoraj i wygląda to tak:

Zobacz załącznik 531244

jutro druga partia, a w sb jadę po resztę ciuszków które na mnie czekają....
Tak więc wszelkie uwagi co do ilości mile widziane:)

reklama
Nanu a ile kupujesz dodatkowych wkładów?
Bo a jakoś nie mogę się zdecydować :confused2: ( ogólnie od kilku tygodni nie umiem podjąć decyzji - no autentyczny rozgotowany kalafior mam zamiast mózgownicy)

Nanu a ile kupujesz dodatkowych wkładów?
Bo a jakoś nie mogę się zdecydować :confused2: ( ogólnie od kilku tygodni nie umiem podjąć decyzji - no autentyczny rozgotowany kalafior mam zamiast mózgownicy)

własnie przyszły te co wczoraj zamówiłam, wyglądają super, porządnie... wprawdzie na zewnątrz nie są z milutkiego mat a innego, ale wewnątrz kolorowe wkłądy, z boku osłonki zabezp przed wyciekaniem, kolorowe, przypina się wkłady na zatrzaski, wydają się ok...
co do wkładów nie wiem właśnie nie zastanawiałam się jeszcze... ale może ze 2 dodatkowe do każdej z pieluch? czy to za dużo?
Na forach piszą też że super sprawują się takie małe ręczniczki z ikea jako wkłady.... może tego też spróbuję...
jak przemia przyjdzie to zamawiam kolejne, na razie mam tylko 4szt...

kolejna partia ciuszków się suszy, zaktualizowałam listę ciuszkową i wygląda tak (nie wiem czy widac, a pdfa nie da się tu załączyc:():

Zobacz załącznik 531366

reklama
hehe, a ja ponieważ dostaję większość albo w lumpku wyszukuję musiałam w końcu przejrzeć co już mam, a czego brak... w sb kolejna partia będzie w domu....
Boję się po prostu,że będzie full ilościowo a w praktyce okaże się że mało tego czy tamtego:)

Do góry