reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
Noirel super bodziaczki:)
A oto moje pierwsze zakupy:
$(KGrHqF,!isFC7Ry7gLgBQ+csLE6p!~~60_12.JPG$(KGrHqJ,!g4FC4b!3S-SBQ-+WmHtdg~~60_12.JPG2885349538.jpg2951844799.jpg

Nam zoszalo lozeczko+materacyk+spiworki,przewijak,wanienka. Jakas mata edukacyjna i lezaczek na pewno.Mysle nad chusta chociaz wydaje mi sie obledem owijanie sie latem w dodatkowe warstwy materialu.Zreszta wakacje odpuszczamy bo nie mamy busa zeby sie zapakowac :-D Wiec wozek na dobrych kolach wystarczy.
Oczywiscie kosmetyki i pieluszki-tego jeszcze nie kupowalismy.
Moze usiade i zrobie liste dla poprawienia samopoczucia?Chociaz obawiam sie,ze wszyscy beda przerazeni iloscia rzeczy new born :-D Bo mamy cala komodke.A czapeczek to jest juz chyba ze 20szt.Ale nie to,ze kupowalam.Kupilismy 1szt.Mam tez duzo ciuszkow na 62 i tam tez sie nie zanosi,ze trzeba bedzie cos dokupic.A wiekszych jeszcze nie posegregowalam :-)

Wasze zakupy boskie!Uwielbiam wchodzic i ogladac!A listy tez zaczynaja byc imponujace.Chyba naprawde wypruje kmode i przelicze wszystko...Zaczynam sie bac...

tu jest taka lista pomocnicza - podzielone zakupy na różne działy... może Wam pomoże nie zapomnieć o czymś:)
ja też z Waszymi porównuje swoją i sprawdzam co jeszcze:)

Wyprawka

dziewczyny perfekcyjna Pani domu byłaby z WAS DUMNA :-)
zakupy piękne.
ja to mam może 5 body z długim , półśpiochy też 5 ,3 czapeczki letnie i to wszystko.:szok:

reklama
dzisiaj odebralam ubranka od kolezanki,4 wielkie reklamowki.Tyle tego ze glowa mala. W sumie wszystkiego mam tyle ze wyprawka dla trojaczkow przy tym wymieka:szok:

Do góry