reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy majóweczek

Framama współczuje,ja miałam super grzeczne dziecko,teraz się coś popsuło,ma 9 lat a ciągle się obraża:wściekła/y:

dziewczyny każda sobie pozwoli na ile będzie mogła,jak się uda to w sypialni z dzieckiem,oby było jak najlepiej dla dziecka i dla nas samych.ale różni ludzie mają różne warunki,moja koleżanka mieszka w jednym pokoju z 10 latką,niemowlakiem i psem,tylko chłopa do kuchni wywaliła bo już się nie mieścili...jak mus to mus.sama mam ciężkie warunki w swoim mieszkaniu,mimo że mieszkam w centrum Warszawy,na razie mieszkam u R. ale czy nam się uda?jeden rozwód mam za sobą więc ciężko mi w przyszłość patrzeć ...

reklama
Noirel dla każdego kiedyś wychodzi Słońce! uda się napewno !
na szczęście mojej się teraz odmieniło i jest w miarę grzeczna i sypiacz czasem do 10 rano!

Nanu piękne zakupy!

Ostatnia edycja:
moja jako że ten rok jest pod opieką ojca a u mnie tylko na weekendy,ma pozwalane trochę za bardzo,potrafi oglądać tv do 1 w nocy (ferie) a i tak wstaje o 7,na szczęście nikogo nie budzi.ale od lipca jak wróci do mnie a ja już będę po porodzie,ostro się za nią wezmę,co jej codziennie przypominam.na szczęście w szkole ma super wyniki więc o tyle jestem spokojniejsza...ehh...

dziewczyny mam pytanie? czy kupowałyście już preparaty do pielęgnacji/kapieli maluszka? Ja mam dylemat co wybrać. Napewno jakiś emolient tylko jaka firma? Macie może jakieś sprawdzone praeparaty? Kupujecie wszystko z jednej serii produktów czy każdy inny? Ja do tej pory najbardziej na emolium bym stawiała ale chcę poznać Wasze opinie bardziej doświadczonych mam:-);-)

dziewczyny mam pytanie? czy kupowałyście już preparaty do pielęgnacji/kapieli maluszka? Ja mam dylemat co wybrać. Napewno jakiś emolient tylko jaka firma? Macie może jakieś sprawdzone praeparaty? Kupujecie wszystko z jednej serii produktów czy każdy inny? Ja do tej pory najbardziej na emolium bym stawiała ale chcę poznać Wasze opinie bardziej doświadczonych mam:-);-)

ja akurat nie znam tej firmy, ale odnosnie drugiego pytania na poczatek mialam wszystko jednej firmy, latwiej wylapac co ewentualnie uczula, jesli masz zbyt wiele ciezej z tym

Na początek pewnie wezmę Oliatum. A potem zobaczę.

Ja zamierzam kupić Emolium i jakąś oliwkę.

Kurde, próbuję licytować bujaczek dla małego i ciągle ktoś mnie przelicytowuje :wściekła/y:

reklama
Do góry