reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy majóweczek

Nawet nie chodzi o to że nie mogę zdążyć, tylko windują ceny tak, że mi się przestaje opłacać licytować.

Kuzynce polecili i to i to. Jak na razie mały ma się wyjątkowo dobrze.

reklama
Dużo zależy od skóry maluszka i wody. Kumpela uzywała mydła i oliwki bambino i też było wszystko pięknie.

Pochwalę się swoimi zakupami, bo duma mnie rozpiera po tym, jak wygrałam z mężem batalię o bujaczek amw-baby-line-rozek-z-mata-kokosowa-75x75cm-kolor-zielony-m-iext13548574.jpgberber-przewijak-dino-mod-t70-dinozaury-70x50x9-cm-m-iext9078221.jpgbright-starts-lezaczek-hipopotam-komfort-i-harmonia-do-9-kg-6925-m-iext8455901.jpg

natalia_bis - ja na początku używałam oilatum za radą lekarza, bo mały miał na buźce i kl. piersiowej trądzik niemowlęcy. jak mu przeszło (gdzieś od 3 m-ca) to Nivea do ciała i włosów.. i tak jest do tej pory. Z maluszkiem tez zacznę od Nivea, jeśli nie będzie żadnych problemów ze skórą. Co do oliwki - ja tam się brzydzę jej od zawsze, więc nie stosuję :no: Jak latem Antek miał trochę przesuszoną skórkę to wolałam kupić mu nawilżający krem do ciała dla dzieci...

Edit: A jeszcze Wam napiszę coś, co może być pomocne przy wyborze wózka:
jak już wcześniej Wam pisałam dla Antka mieliśmy Mutsy Transporter.. i właśnie w niedzielę okazało się, że się zepsuł - tzn nie da się złożyć stelaża.. jako, że jest jeszcze na gwarancji (kupiony w maju 2011) to napisałam wczoraj wieczorem maila do firmy Mutsy co mam robić dalej - bo słyszałam, że jedyny serwis jest w Poznaniu.. jakież było moje zaskoczenie, gdy dzis rano dostałam maila od nich o mniej więcej takiej treści: "Wysyłamy kuriera pod wskazany adres,będzie jutro. Proszę zapakować stelaż bez kółek; naprawa potrwa ok. tygodnia". Normalnie chyba nigdy żadna firma mnie tak pozytywnie nie zaskoczyła szybkością reakcji! :)))) Tak więc polecam Mutsy!! ;)

Ostatnia edycja:
Olga no to suuuper bo wlasnie mam w planach kupic wozek Mutsy i jeszcze bardziej mnie utwierdzilas w przekonaniu ze warto:) Tyle ze poczekam z tym zakupem jeszcze troszkę bo szkoda żeby leżał nieużywany na gwarancji.

reklama
Natalia łóżeczko przepiękne!
chmurka jakie cudne zakupy!
Olga jaka miła niespodzianka z tym producentem wózeczka.
ja będę używać dla Małego Balneum.

Do góry