reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy majóweczek

reklama
Mam jeszcze jedno pytanie (jak zwykle;-)).
Dziewczyny czego używacie w lecie do odstraszania komarów i innego robactwa z pokoju maluszka? Bo wiadomo w maju się zacznie inwazja:wściekła/y: Zastanawiam się nad kupnem baldachimu ale to znowu ogranicza dostęp powietrza i sama juz nie wiem:confused:

natalia ja zamierzam kupic baldachim taki typu moskitiery nie ogranicza dostepu swiatla i powietrza a rowniez bedzie chronil przed robactwem a i u mnie lozeczko bedzie stalo kolo okna a wiadomo w lecie okno bedzie otwarte wiec rowniez ochroni troszke przed wiaterkiem ewentualnym.

ja mam elektryczny oczyszczacz z opcją jonizowania powietrza co podobno odstrasza komary,ale nie wiem,bo u mnie i tak komarów nie ma,więc nie mam jak sprawdzić

własnie zakupiłam 3 kolory włóczki na kocyk dla Matyldy

208.jpg217.jpg1426.jpg

będę podejmować próbę taką:

Kwadrat babuni (granny square) na szydełku - YouTube

Nanulika na pewno dasz rade kocyk zrobic i bedzie sliczny.ja niestety do robotek mam dwie lewe rece ale za to moja siostrunia jest w tym specem,jakby ktoras chciala zobaczyc co robi to moge linka do jej robotek podac:-D

reklama
Do góry