reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy majóweczek

ja mam już połowę kocyka :D strasznie na niego dużo wełny schodzi ale efekt jest boski ;)
Photo_00285.jpgPhoto_00286.jpg
sorki za fotki z kamerki,jestem zbyt leniwa żeby iść po aparat :p
Co d komody to my własnie mamy tą RAST ale ona mi kolorstcznie nie pasuje... W ogóle mało co mi pasuje w sypialni :/ mam łóżko w kolorze buk, komode sosna, łóżeczko kremowe i nie w p ni w oko komódkę z nielakierowanego drewna. Chciałam wreszcie coś do kompletu :)

reklama
Pościel śliczna :tak:

Ja nie kupuję z prostej przyczyny - mam po Kubie, a on już śpi pod większą kołdrą i na większej poduszce.
A do tego nie wyobrażam sobie zakrywania Małej kołdrą w maju... Najpierw będzie śpiworek.
Poza tym, pisałam już chyba, że dziecko na początku dosłownie ginie w pościeli;-) Ale oczywiście, jak komu wygodnie :tak:

Ja mam tak samo. I też na pierwszy rzut idzie śpiworek.

Sembo aleś ty zdolna:szok:

ale cudny ten kocyk,a u mnie wszystko leży :( po wakacjach poszukam zajęć szydełkowania dla córki.
a jeśli chodzi o kołderki,to moja Mama mówi że rogami do szczebelków przywiązywała ,żebym sobie w nocy nie ściągała...ale to było 30 lat temu:szok:

ja to przez to całe szydełkowanie wkręciłam się we wszelkiego rodzaju robótki ręczne,jak zacznę chodzić zacznę szukać takich zajęć dla córki,to jest super sprawa!!! kura D. - szycie różności jeszcze fajniejszy ma profil na fb,albo Stworki-potworki ,córka namaluje fajną żabę a Oni mi uszyją dla Kacpra do wózka :)

reklama
Ja się wkręciłam ale cierpliwości brak i zaraziłam mamę. opaski, buciki dla małej już są teraz bedzie kocyk, bardzo podobny do tego, który będzie robić nanu:-) i w późniejszym czasie ubranko jakieś do chrztu albo sukieneczka:-)

Sembo kocyk rewelacyjny.... jakie ładne kolorki:-)

Noirel dziewczyna, która założyła ta firmę kura.D to Agata studiowałyśmy razem:-)(jaki świat mały) i kiedyś był z nią wywiad w DDTVN. Na studiach jeszcze takimi rzeczami się nie zajmowała dopiero na macierzyńskim ją szyciem teściowa zaraziła:-)

Do góry