reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy majóweczek

Natali super:-) ja zazdroszczę takich pasji,mnie w szkole niczego takiego nie uczyli,nawet moja mama nic takiego nie robi a szkoda,dla mnie takie prezenty są dużo bardziej cenne niż drogie ze sklepu,chciałabym żeby moja córka chciała się nauczyć takich rzeczy,ale Ona ma słomiany zapał,choć ciągle próbuję

reklama
a ja dostałam dziewczęce ciuszki w rozmiarze 74-92 :D cieszę się jak głupia bo na razie mam unisex albo chłopięce :-p

Dziewczyny posciele sliczne!

Ja caly czas mam metlik w glowie odnosnie wyposazenia lozeczka;/ Posciele wygladaja slicznie, ale faktycznie chyba dla takiego maluszka jeszcze na lato moze byc to zbedne... Ja mysle o kupieniu rozka, kocykow, ewentualnie spiworka. A posciel moze gdzies na zime... Ale sama jeszcze nie wiem kurcze;/

moj synus tez na poczatku bedzie z nami w pokoju, a sypialnie mam fioletowa:szok: #sciany pomalowane, jedna w tapecie w kwiatki. I mam zamiar zmienic tapete na inna - np. w paski, zeby malemu podpasowac troche kacik. Myslalm o paskach fioletowo - zielonych .
teraz mam taka:
tapeta-winylowa-lolipop,main.jpg

A mysle o takiej:
pas.jpg

I wtedy moze lozeczko w zieleni;) I wszedzie bedzie cos zielone - duzy pokoj caly zielony, w kuchni tez dodatki zielonego i teraz jeszcze w sypialni;] Ale do fioletowego ciezko cos dla chlopca dobrac, a nie chce zmieniac wszystkiego w sypialni poki co.

Sembo - kocyk cudo!!!

moim zdanie połączenie zieleni i fioletu jest ok pod warunkiem że trzymamy się określonej zieleni. Jest jej całe mnóstwo odcieni/rodzajów i jak się je wszystkie wrzuci - nie będzie dobrze. Ogólnie we wnętrzach powinno się wybrać max 2 kolory na bazę i 1 na dodatki.

Ja juz normalnie zglupialam z tym wszystkim... Nie lubie miec miliona kolorow u mnie wszystko musi do siebie pasowac kolorystycznie, a ciezko jest dopasowac do fioletu rzeczy dla chlopca... Jak znajde tapete, ktora mi sie podoba, to z kolei naklejki, posciel czy cokolwiek ciezko dobrac... A jak spodobaja mi sie np. naklejki to zas tapety do nich nie dopasuje. Szok normalnie:szok: jeszcze dojdzie do tego, ze przemaluje ta sypialnie calkiem:szok: Chociaz nie chce tego robic bo byla malowana pol roku temu;]

A tak wgl Nanu ty jestes czarodziejka od wnetrz - obcykam ci moja sypialnie, moze ty cos doradzisz eh...

P>S.
Te kolory tez sa cudne <3
050pokojmagnat.jpg

Ale ja ma w sypialni inny fiolet:dry:

Ostatnia edycja:
dawaj foty, może coś zaradzimy:)
ale ostrzegam - ja na ogół wspieram wersję im mniej kolorów tym lepiej, jak na jedno pomieszczenie dla mnie 3 to już tłok!:)

Sembo boski kocyk, zazdroszcze talentu. Ja lubie szyc, do tej pory szylam tylko recznie, glownie z filcu ale teraz mam maszyne do szycia i mam zamiar sie powaznie za to wziac. Sama troszke utkwilam w projekcie, szyje miekka kostke edukacyjna dla malutkiej, nieduzo zostalo ale jakos zawsze cos mnie odciaga od jej skonczenia. O cos w tym stylu, tylko dodalam sporo elemetow, ktore wystaja, zeby mogla cos potarmosic:)
http://common.csnstores.com/common/products/DWL/DWL1044_l.jpg

Kasienkadg bardzo ladna ta pasiasta tapeta, nie wiem czy ma byc na krotkiej czy dlugiej scianie, ale takie paski fajnie wygladaja w poziomie, optycznie tez wydluzaja wnetrze w ten sposob. No chyba ze chcesz je optycznie podwyzszyc to wtedy lepeij pion. Lozeczko dalabym chyba jednak biale zamiast zielonego, bo latwo o bol glowy przy za duzej ilosci kolorow i tekstur. Zawsze mozesz dodac dopasowana posciel, kocyki, kazruzele nad itp.

reklama
Do góry