reklama
G
Georgina
Gość
Ja polecam odciągacz do pokarmu bo niestety wiele kobitek, a przynajmniej coraz więcej z mego otoczenia ma problemy z pokarmem i dobrze jest wówczas gdy Brzdąc płacze w niebogłosy podczas karmienia to odciągnąć pokarm, zobaczyć czy jest go dużo bo może być problem ukryty w ilości mleka. Może też być problem w jakości mleka, ale to się wówczas stosuje specjalną dietę.
Może taki błahy podałam przykład, ale nie jestem jeszcze mamusią i bazuję na doświadczeniach innych znanych mi osób.
Może taki błahy podałam przykład, ale nie jestem jeszcze mamusią i bazuję na doświadczeniach innych znanych mi osób.
Lilijka
Grudnióweczka 2009
No proszę, to nie muszę wątku zakładać:-)
Ja gdzieś czytałam powtarzające się rady: body, body, body..ponoć super sprawa i najlepiej sie sprawdza przy dzidziusiu:-)Ciekawa jestem waszych opini-doświadczone mamusie:-)
Ja gdzieś czytałam powtarzające się rady: body, body, body..ponoć super sprawa i najlepiej sie sprawdza przy dzidziusiu:-)Ciekawa jestem waszych opini-doświadczone mamusie:-)
grudnióweczka
Fanka BB :)
dla chętnych: aparat fotograficzny
Właśnie..

A Wy jak sądzicie, jak u Was z tym będzie?
grudnióweczka
Ja już jak idę do sklepu, to zakopuję się w rzeczach dla dzieci, także boję się już o mój portfel, bo okaże się, że będę miała trzy wanienki bo każda była śliczna 

dagmar
No popieram body, bodu i jeszcze raz body i do tego pół śpiochy na noc :-)No proszę, to nie muszę wątku zakładać:-)
Wygodnie przewinąć i nie odkryje plecków :-)
G
Georgina
Gość
Ja jeszcze nie myślałam nawet o tym czy rodzić z Moim
Na szczęście mnie kamerować nikt nie będzie, może ewentualnie fotka jak już bobasek jest na brzuszku po urodzeniu
reklama
Podziel się: