reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

4tec niestety nie dla mnie... mnie design się absolutnie nie podoba. :no:
a wózek retro świetny :laugh2:

dlaczego baba w ciąży jest taka niezdecydowana?????

Chérie sorry, że cię tak męczę :zawstydzona/y: ale chodzi tylko o wygląd czy też o jakieś niepraktyczne funkcje?
A z tym niezdecydowaniem też tak teraz mam :wściekła/y: Zawsze podejmowałam decyzje błyskawicznie a teraz jestem taki memłak :-D

reklama
Chérie sorry, że cię tak męczę :zawstydzona/y: ale chodzi tylko o wygląd czy też o jakieś niepraktyczne funkcje?
A z tym niezdecydowaniem też tak teraz mam :wściekła/y: Zawsze podejmowałam decyzje błyskawicznie a teraz jestem taki memłak :-D

mała gondolka w tym modelu, jak już zaznaczyła Marta. przepatrz Mutsy, jeśli podoba Ci się taki styl :tak:

Mój Staszek jako noworodek spał tylko i wyłącznie na boczku i w rożku. Też uważam, że tak było najlepiej. W miarę upływu czasu zamieniłam rożek na kołderkę, ale tym razem chyba skłonię się do śpiworka.

czyli co, najpierw ciasny rożek a później śpiworek, ewentualnie kołderka? jakoś mam obawy co do kołderek na początku :sorry:

Ja nauczyłam sie w szpitalu jak wiązać rożek z pieluszki i tak kładłam do snu na poczatku Antosia. On bardzo dobrze sie czul taki skrępowany, zawinięty. Polecam ta metodę:tak:
A co do zostawienia samej dzidzi to na poczatku bedzie tak- jak dzieci ułozycie tak będa spały a jak zostawia sie dzieci same to trzeba na boczku kłaść - w razie jakby im się ulało.

Ja tez na samym poczatku tylko rózek:tak:dzidzia spala smacznie:-)zawsze na boczku:tak:potem pod kołderka.

na czym te obawy polegaly ??

Naczytałam się o nagłej śmiercio łóżeczkowej:-(, ja spac spokojnie nie mogłam, co raz wstawałam i sprawdzałam czy z Antkiem wszystko ok, bo malenstwo moze np kopiąc nózkami nakryc główkę kołderką i sie udusić. O pewnych przypadkach lepiej nie czytać.

reklama
Do góry