reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Perla to sie chyba szybciej da zdjąć niz skarpetki :-D Ja mam takie dla siebie ale nie jest mi w nich specjalnie wygodnie...jakoś dziwnie sie w nich chodzi....No i czy aż tak ocieplają???

A ze śpiworka zrezygnowaliśmy....jak włożyłam młodego w kombinezonie do wózka to sie jakoś dziwnie ciasno zrobiło :-) Jakbym do tego śpiworek włożyła to mnie młody zeżre...wiec odpada...kocyk styknie ;-)

ja do wózka mutsy 4 rider kupiłam sobie używany śpiworek Mutsy mam nadzieję że się sprawdzi, mamy już też kombinezon tylko brakowało mi kurteczki na cieplejsze dni i...dzisiaj kupiłam w szmateksie za 15 zł śliczną next-u:biggrin2:bardzo się cieszę bo już oglądałam w tesco po 82zł:szok:podobne

reklama
Mamuśki doradzcie jaki samochodzik kupić małemu??Są jakieś szczególne firmy z których warto bardziej niz z innych?? Ale chodzi mi o samochód do zabawy nie do wożenia tyłka :-) Musimy mu kupić jakieś ze 2 bo ma dwa ale takie małe i są miłością jego życia :-)

Do góry