reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

Kupinosia - w końcu zostawiłam te butki, myślę, że jak się wiosna rozkręci to będą prawie dobre, a jesienią już bardzo dobre :tak:Póki co i tak chodzi w zimowych, a ma jeszcze te z gufo, teraz szukam takich sandałków ale z zabudowanymi palcami :tak:
Fajnie, że jesteś zadowolona z tych bucików :tak:
Pysiu - ja nie pomogę, bo się kompletnie nie znam :no: A Mati ma długaśną stópkę :tak::-D

reklama
Pysia ja kupiłam Filipowi z nike butki ale w sklepie...i te nika mają o tyle fajnie że jest wyjmowana wkładka i można spokojnie zmierzyć dziecku do stópki...z adidasa wkładki były nie wyciągane-przynajmniej u nas....
co do rozmiaru to ja nie pomogę...wzięłam po prostu troszkę większe...my rozmiar 21

Ostatnia edycja:
pysia butki lepiej zmierzyć osobiście, pamiętam jak Oliwii kupowaliśmy pierwszy raz adidaski reeboka i wkłada się wyciągała ale numer potrzebowała mniejszy niż w innych butkach.

Co do butków to ja pomogę... mojej ostatnio kupiłam Nike i w rozmiarze 22!! Mierzyłam jej stópkę ma 12,3 cm a te Nike w rozmiarze 22 mają 13 cm. Jest po prostu inna rozmiarówka. Kupiłam większe, bo będą na lato i na dłuzej, zresztą należy kupić większe buciki. Małej mierzyłam i ma luz na palec jak włoże z tyłu więc ok. Z Gufo kupiłam trzewiki mają też 13 cm wkładka a rozmiar 21. Każda firma inaczej..

Pysia - dzięki

Kupiłam dziś pierwsze kredki dla córci ! świecowe, takie grube, bo długopisami to zwykle dziury robi w kartce :-)

reklama
Właśnie miałam sie Was pytać czy doradzicie jakieś kredki, ale byłam wczoraj w mieście i od razu kupiłam na wypróbowanie. Melody Olka też wszystko bada buzią ale o dziwo kredek niet. Dałam jej tak na 10-15 minut. Zdążyła złamać jedną :-) .Schowałam je na podróż. Te moje nazywają sie Bolek i Lolek, atest jest, nietoksyczne, fajnie rysują, tak miękko. Madziu te Bambino kupie następnym razem :tak:

Do góry