reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy styczniówek 2009

moje zakupy
kombinezon na 62

spodenki na 68

spodenki welurowe

bluzeczka

bluzeczka i czapeczka

body

body

szafa z ciuszkami dla Blani po Olcii

reklama
Prześliczne macie zakupy-a ja nic:-:)-:)-:)-(a wypłata dopiero 27:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

tt2004553fltt.gif

dev010prs__.png

kurczę ja też nic jeszcze nie mam :-(
w tym tygodniu jak będę sie lenić to wybiorę się na jakieś przynajmniej oglądania do sklepów, a jak pensyjka wpłynie 24go to wtedy coś zakupię :tak:
dziewczyny musze przyznać że śweitne zakupy robicie :tak:

Ale kupujecie rewelacyjne rzeczy..łóżeczko po prostu mnie zauroczyło, rewelacja..ciuszki też prześliczne...
ja się też muszę zacząć rozglądać za czymś...dzisiaj maż mnie do kina wyciąga to może tez po sklepach pochodzimy :))
a jak na razie to napisałam do babki na allegro czy mogę zamiast baldachimu coś innego wziąć..zgodziła się więc pościel mogę zamawiać :-)

Ja kupialm lozeczko bez szuflady, bo pod lozeczkiem maja budke moje psy. Idealnie sie ich spanka mieszcza i nie przeszkadzaja na podlodze. Na ubranka dla malego mam szafe narozna i komode z duzymi szufladami, wiec mysle,ze wystarczy miejsca. Zabawek mam zamiar kupowac jak najmniej i takie,zeby dziecko musialo pomyslec jak cos zrobic, a nie miec wszystko na tacy podane.

Celinka - z tymi zabawkami to nie wiem czy uda Ci się dopilnować aby była ich mała ilość :-D a to babcia coś kupi, a to wujek jeden i drugi i ciocia też, koleżanka, kolega - moi siostrzeńce mają zabawki głównie od gości i jest ich mnóstwo :sorry2:

Ja pierwsze łóżeczko miałam bez szuflady, spał pod nim Opis i trzymałam pudła z rzeczami. Jak zjechało na najnizszy poziom to opis dostał taka gabkową budę. Teraz mam jedno z szuflada i jedno bez. Razem mam 3 łóżeczka i właśnie dostałam cynk że mam kołyske do tego jeszcze :-p. Tylko, że my nadal na 2 domy mieszkamy :-( i w jednym bedą 2 łózeczka a w 2 łóżeczko i kołyska. Normalnie pozyję sobie za rok najwczesniej. Choc tez zabawnie, bo garderoba pod schodami w nowym domu zostanie zaadaptowana na pokój dzieciecy dopuki góry nie zrobimy :-p.

Zabawek Janek ma multum, podostawał, pokupowałam mu. W pokoju rodziców, zwanym tez dziennym, stoi duzy kojec (drewniany składany z elementów) i tam ma wszystko.

Leżaczko-bujaczek też mam fishera i z allegro, a zabawy z nim miałam :baffled:. Kupiłam u babki, która jak się okazało sprowadzała z niemiec i mogła wystawiac w korzystnej cenie. Tylko nie pomyślała, ze tam moga zdrożec i wystawiała towar, który miała nawet nie zamówiony. W rezultacie na forse od niej czekałam 2-3 miesiace. Ale ogólnie załatwienie przez nia sprawy było koszmarne.

No i wcale nie mam wszystkiego, mam przescieradełka, ale przydałyby sie z 2 komplety poscielki. No i ochraniacz, bo Janek nadal ma swój, jak zdjełam to 3 razy z rykiem sie budził, bo głowa przyrzną, on taki latawiec nocny.

I muszę zamówic koniecznie bodziaka z napisem "Jestem starszym bratem" dla Janka :-). No i kupic szafę dla dzieci i jeszcze jedna bieliźniarke.

Kluliczek :-D
no zaawansowana jesteś potężnie.

Ania.falko - śliczna pościel :-) - wygląda na super jakość bawełny
icon_spoko.gif

ja kupiłam na allegro dwa komplety, ale nie do końca jestem zadowolona z jakości bawełny. póki co zobaczymy, bo może to kwestia wyprania, wypłukania i wyprasowania.
kupiłam to łóżeczko z szufladą bo mi się wydawało, że będzie praktycznie.
ale ta szuflada wcale nie jest aż taka duża - w sensie na wysokość. wsadziłam kołderkę i już nic się nie zmieści.

======================

Dziewczęta - a w czym / pod czym będą Wasze dzieciaczki spały
icon_question.gif

bo to za małe dzieci na kołderkę i poduszkę, więc co planujecie
icon_question.gif

kocyki, rożki, śpiworki do spania
icon_question.gif

a jeśli śpiworek to jaki - w sensie z długim rękawem czy taki na ramiączkach
icon_question.gif

reklama
Mnie własnie wszyscy polecają ten leżaczek bo wszedzie maluszka mozesz wziać! Moja kolezanka stwierdzila ze bez niego nie moglaby sie obyc! ale wiadomo nie wszystko u wszystkich sie sprawza! Ja tam kupie koszt to 150zł z przeszylka wiec nie taki kosmos

Do góry