reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Co do oliwek Johnsona to ja od lat używam dla siebie i bardzo jestem zadowolona, ale dla dziecka nie będę ryzykować, bo też słyszałam, że często uczula. Zostaję przy parafinie albo oilatum. :-)

Oilatum też super jak coś się dzieje, ale na dłuższą metę nie ma co stosować bo skórka musi sama odpowiednio się nawilżać.

Celinko wózeczek super.

Mamjakty o szalejesz z zakupkami. Super

Ania.falko pościelka śliczna. Też mi się bardzo podoba

zapomniałam się pochwalić:-)

kupiliśmy jakiś czas temu łóżeczko w kolorze olcha, bo tak nam pasuje do sypialni;
o takie: http://www.allegro.pl/item446483389_lozeczko_frezja_nova_olcha_szuflada_zakryta.html
od razu kupiłam w tym samym sklepie materacyk.
stało sobie spakowane razem w kąciku, aż przyszło mi do głowy, że trzeba skręcić i sprawdzić czy są wszystkie części.
w poprzednią sobotę skręciliśmy i jest bardzo ładne.
póki co testowaniem zajęła się kocia rodzina - matka kotka z dwiem córkami często na noc przychodzą do łóżeczka :-D

śliczne :-). Ta pokrywa na szuflade fajna, jak moje jej nie ma to pogonię męża by dorobił.

Posciel też śliczna :-).

Ja mam już prześcieradełka z gumeczką w ilości wystarczjacej na 2 domy :-p. Do tego okrycie kapielowe po 5 zł uzywane, wiec ręczniki też już skresliłam z listy. i kupiłam kombinezoniko-spiworek misiowy :-). Chciałam inny, ale jak dwa razy mi się nie udało go wylicytowac, to zrezygnowałam i kupiłam przez kup teraz taki:
448070153_1
.

No a łózeczko już zapłaciłam i jak tylko będę miała gdzie je postawic to zabieram :-).

aga q łóżeczko śliczne i szuflada super sprawa u nas sprawdziła się w 100%

Ja ma pościelkę po Oliwce 2 komplety i 2 prześcieradełka i zastanawiam się czy kupować nową, Bo jest ładna nie zniszczona. Musze jedynie dokupić okrycia kąpielowe, pieluszki flanelowe, kosmetyki i czapeczki malutkie cieplejsze. I ubranko na wyjście ze szpitala.

Kluliczku - Ty już wszystko masz :-) a ja nie mam żadnej pościeli jeszcze, jak już będę po obronie (nadal czekam na termin) to wybiorę się do takiej hurtowni koło mojego bloku w Krakowie - kuzynka wszystko tam kupowała, włącznie z łóżeczkiem, które moja mała odziedziczyła :-D chyba tam sobie pokupuję resztę rzeczy - bo z tego, co pamiętam chy ba Madzia żałowała zakupu pościeli na allegro - też sie boje rozczarowania...
kurna, nie mogę mojego zmobilizować żeby łóżeczko złożył :wściekła/y: aż szkoda mi tych desek, takie osamotnione, nie złożone podpierają ścianę... :sorry2:

aga-q - łóżeczko śliczne, ania.falko - pościel słodziutka ;-)

KLULICZKU Ty to już wszystko masz:) Piekny śpiworek kupiłaś.. ja wczoraj znowu nie kupiłam bo kurcze chce ecru a same nieieskie i różowe wszedzie ale mają sie pokazać:)wiec czekam:)ANIA FLKO super posciel!!AGA Q jakie fajne łóżeczko! To mówicie dziewczynki że z szufladą lepiej kupić..bo też się zastanawiam nad takim:)DAGA jak masz 2 komplety i to w dobrym stanie to szkoda wydawac kasy lepiej na cos innego przeznaczyc.. ja niestety wiem co mówię, bo wszystko kupuje od zera! Nikt w rodzince nie ma małego dziecka wiec wszystko nowe a ceny sa z kosmosu!...............................................Teraz z mężem kupujemy leżaczek bujaczek z Fisher Price na allegro bo jest o wiele taniej niz w sklepie, a łóżeczko i pościel mama nam kupuje ...tylko druga będziemy musieli dokupić, ale to tylko poszewki i ten ochraniacz! Wczoraj byłam w sklepie co będziemy zamawiać wózek i polecili zamówic wcześniej żeby przed swiatami juz był bo czeka sie ok 2-3 tyg. więc pod koniec listopada będziemy zamawiac naszego Mutsyego:) Wybraliśmy już kolorki czerowna gondolka a spacerówka taka zielona morska i fotelik chyba czarny i czarna torba, żeby do wszystkiego pasowała!

reklama
ja miałam łożeczko bez szuflaty i tez sobie chwaliłam bo miałam gdzie trzymac np fotelik samochodowy , paczki pieluch itp

Lezaczek-bujaczek tez mam z fishera i jestem bardzo zadowolona (tezz alegro)

Do góry