reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
To i ja się pochwalę zakupami ;-)

Załączniki

• Obraz 398.jpg
    Obraz 398.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 37
  • Obraz 399.jpg
    Obraz 399.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 38
  • Obraz 395.jpg
    Obraz 395.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 38
  • Obraz 396.jpg
    Obraz 396.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 35
Ja bodziaków chyba wcale kupować nie będę, bo mam po Natalce :tak::tak::tak:, kupowałam zawsze w Tesco takie trójpaki z długim, albo krótkim rękawem, tylko białe, bo nie lubię kolorowej bielizny, potem im przez bluzki coś prześwituje, albo przy szyjce widać, że inny kolor. Takie body kosztowało 15zł za 3 szt., bardzo opłacalne, fajnie się prało, bez problemów :-).

Teraz trzeba kompletować wyprawkę na lato, ale to w sklepach kupię, bo pełno będzie. Za to na jesień kupiłam wczoraj na allegro :-p:-D:tak::-):rofl2::

M_M NOWY 3cz. KOMPLET Z SŁONIKIEM roz.12/18 - 80 (606979486) - Aukcje internetowe Allegro
MAJA brązowy komplet Early Days 3 części 6-12m (603180299) - Aukcje internetowe Allegro
*ewaed*MODNY KOMPLET JEANSOWY AMBER 74/80 (605257766) - Aukcje internetowe Allegro

No prosze ja małemu też....znowu...kupiłam komplecik...

Kpl z GIRAFFE dla Chłopca r 74-80cm STAN IDEALNY (607520667) - Aukcje internetowe Allegro
Kobitka twierdzi że jest nie noszony....hmmm zobaczymy...wygląda spoko..A średnio opłaca sie Zarazkowi kupowac tego typu nowe rzeczy bo to troszku kosztuje a on wyrasta z tego z prędkościa światła..

Do tego znowu musiałam uzupełnić body i półśpiochy

:)) Półśpiochy bezuciskowe - szeroki pas - r.74 (597029466) - Aukcje internetowe Allegro
:)) Body Pinokio Piotruś r.74 - Tania wysyłka!!! (591715388) - Aukcje internetowe Allegro

A do tego kupiłam bratanicom moim kochanym kilka rzeczy

Słodki zegarek HELLO KITTY #2 (607845942) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNA SUKIENKA, MAJTECZKI (62-68) 9034 PROMOCJA (599656660) - Aukcje internetowe Allegro
PIERŚCIONEK "HELLO KITTY" MEGA PROMOCJA (600789415) - Aukcje internetowe Allegro
:-)
Aha a to jest na chrzciny
Carpe diem Chrzest ADAM r. 74 Oryginał!!! (598517068) - Aukcje internetowe Allegro

Koniec już kupowania na ten miesiąc O_O

reklama
Kasia parasol ok- nie kupuj czarnego bo zamiast chronic od słonca tylko je bedzie sciagał . Kup jasniejszy kolor zeby odbijał promienie..

Do góry