reklama
matylda1405
Lipcowe mamy'09
My oboje pracujemy na 3 zmiany. W dodatku ja dosyc daleko dojezdzam do pracy... i czesto musze zostawac po godzinach... Szkoda psiaka.
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Moj od urodzenia bedzie calowal sie ze szczurami a jak tylko pojedziemy do babci to zje na spolke biszkopta z psami![]()
![]()
hahahhhaha
normalnie sikam

Fajnie, że tu zajrzałam przed snem

Wiec synus pewnie bedzie chodzil do przedszkola z glutem po pas i bedzie od niego jechalo czosnkiem, bo wyrodna mamusia nie zostawi go w domu zeby z niego baby nie zrobic![]()
Nie byłabym tego tak pewna, teraz jak dziecko zakaszle czy poskarży się że je coś boli, to opiekunki dzwonią po matki że mają dzieci zabierać. Jak was inne mamy z tym glutem zobaczą to doczekasz się linczu i tyle Ci z tego będzie. Ja bym Ci tez walnęła między patrzałki, bo czemu moje ma być też chore? ;-)

No i kontakt ze zwierzetami. Uwazam, ze bardzo wazny dla rozwoju dziecka a niekorzy rodzice zakazuja bo zarazki... Moj od urodzenia bedzie calowal sie ze szczurami a jak tylko pojedziemy do babci to zje na spolke biszkopta z psamiWidzialam ten posilek w wydaniu mojego dwuletniego chrzesniaka - niezapomniane wrazenia
![]()
A w tym wypadku masz 100% racji

*Alicja*
Lipcowe mamy'09
Wracając do tematu wanienek to musze sie pochwalic, ze kupilam wczoraj w galerii (grunwaldzkiej) za 30 zl wanienke z termometrem, mniej wiecej taka: WANIENKA duża z termometrem WANNA 102 W-wa (588318134) - Aukcje internetowe Allegro
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Dziewczyny dostałam dziś paczkę z tą bluzką i załapałam się na opierdziel-od kogo? Oczywiście od mojego kochanego męża!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Otóż bluzka ogólnie jest świetna ale na mnie za mała

Rozmiar uniwersalny ale ja wyglądam w nim jak kiełbasa w zaćiasnym flaku i tyle. No i jego zdaniem wyrzuciłam pieniądze w błoto itd i UWAGA teraz najlepsze-mam już więcej nic nie kupować na allegro. Jego niedoczekanie.

alicante
Zaciekawiona BB
Moze troszke zmienie temat ale potrzebuje opinii mam troche bardziej doswiadczonych. Jestem na etapie szukania poscieli do lozeczka i moze wiecie jak sie uzytkuje posciel takich marek jak mamo-tatno i my sweet baby. Czy na przyklad po praniu wciaz wygladaja ladnie a ochraniacz ukalda sie tak jak trzeba i nie traci ksztaltu?Dzieki z gory za pomoc!:-)
matylda1405
Lipcowe mamy'09
Asia przykro mi :-( Ale tak wlasnie wyglada kupowanie ubran ciazowych przez allegro... Sama chinszczyzna... Rozmiar XL to taka mala eSka... Ja kupilam na poczatku ciazy bluzeczke i teraz to moge ja sobie na jedna reke zalozyc - a miala byc na cala ciaze
Dlatego nauczona dowiadczeniem teraz dokladnie czytam rozmiar (w cm) a jesli nie jest podany to dopytuje. A mezowi na pewno przejdzie ;-)

reklama
alicante
Zaciekawiona BB
Czytam...i mi cycki opadaja! Publiczna sluzba zdrowia i nie dosc, ze nic nie zapewniaja to wprowadzaja zwyczaje zostawiania...
Ja bede rodzila tutaj i do szpitala trzeba tylko to, w czym wyjdzie dziecko razem z mama. Szpaital zapewnei wszystko i do tego daje prezenty, dwa kuferki z gazetami, kosmetykami, smoczkami, woda mineralna.fakt, co kraj...:-)a moj maz skomentowal..POLSKA.panstwo prorodzinne!
Ja bede rodzila tutaj i do szpitala trzeba tylko to, w czym wyjdzie dziecko razem z mama. Szpaital zapewnei wszystko i do tego daje prezenty, dwa kuferki z gazetami, kosmetykami, smoczkami, woda mineralna.fakt, co kraj...:-)a moj maz skomentowal..POLSKA.panstwo prorodzinne!
Ostatnia edycja:
Podziel się: