reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

No myśmy właśnie wykorzystali fakt ze jestem na zwolnieniu od początku ciąży. Inaczej o psie nie było by w ogóle mowy! M. robi na 3 zmiany... Ja pracowałam na 2 zmiany....

reklama
Wiec synus pewnie bedzie chodzil do przedszkola z glutem po pas i bedzie od niego jechalo czosnkiem, bo wyrodna mamusia nie zostawi go w domu zeby z niego baby nie zrobic :szok:

Nie byłabym tego tak pewna, teraz jak dziecko zakaszle czy poskarży się że je coś boli, to opiekunki dzwonią po matki że mają dzieci zabierać. Jak was inne mamy z tym glutem zobaczą to doczekasz się linczu i tyle Ci z tego będzie. Ja bym Ci tez walnęła między patrzałki, bo czemu moje ma być też chore? ;-):-p:-p:-p

No i kontakt ze zwierzetami. Uwazam, ze bardzo wazny dla rozwoju dziecka a niekorzy rodzice zakazuja bo zarazki... Moj od urodzenia bedzie calowal sie ze szczurami a jak tylko pojedziemy do babci to zje na spolke biszkopta z psami :-D Widzialam ten posilek w wydaniu mojego dwuletniego chrzesniaka - niezapomniane wrazenia :-D

A w tym wypadku masz 100% racji :tak: mój nie raz dobrał się do psich zabawek, michy czy posłania i żyje, nic mu nie dolega a śmiem twierdzić że szczęśliwy jest pod jednym dachem z naszym sierściuchem :tak:

Dziewczyny dostałam dziś paczkę z tą bluzką i załapałam się na opierdziel-od kogo? Oczywiście od mojego kochanego męża!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Otóż bluzka ogólnie jest świetna ale na mnie za mała:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Rozmiar uniwersalny ale ja wyglądam w nim jak kiełbasa w zaćiasnym flaku i tyle. No i jego zdaniem wyrzuciłam pieniądze w błoto itd i UWAGA teraz najlepsze-mam już więcej nic nie kupować na allegro. Jego niedoczekanie.:crazy::crazy::crazy:

Moze troszke zmienie temat ale potrzebuje opinii mam troche bardziej doswiadczonych. Jestem na etapie szukania poscieli do lozeczka i moze wiecie jak sie uzytkuje posciel takich marek jak mamo-tatno i my sweet baby. Czy na przyklad po praniu wciaz wygladaja ladnie a ochraniacz ukalda sie tak jak trzeba i nie traci ksztaltu?Dzieki z gory za pomoc!:-)

Asia przykro mi :-( Ale tak wlasnie wyglada kupowanie ubran ciazowych przez allegro... Sama chinszczyzna... Rozmiar XL to taka mala eSka... Ja kupilam na poczatku ciazy bluzeczke i teraz to moge ja sobie na jedna reke zalozyc - a miala byc na cala ciaze :-D Dlatego nauczona dowiadczeniem teraz dokladnie czytam rozmiar (w cm) a jesli nie jest podany to dopytuje. A mezowi na pewno przejdzie ;-)

reklama
Czytam...i mi cycki opadaja! Publiczna sluzba zdrowia i nie dosc, ze nic nie zapewniaja to wprowadzaja zwyczaje zostawiania...
Ja bede rodzila tutaj i do szpitala trzeba tylko to, w czym wyjdzie dziecko razem z mama. Szpaital zapewnei wszystko i do tego daje prezenty, dwa kuferki z gazetami, kosmetykami, smoczkami, woda mineralna.fakt, co kraj...:-)a moj maz skomentowal..POLSKA.panstwo prorodzinne!

Ostatnia edycja:
Do góry