reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

reklama
Matylda, te pasy to podobno przynoszą dokładnie odwrotny skutek! Mięśnie brzucha się rozleniwiają i nie trzymają "zawartości". Nie wiem z własnego doświadczenia, ale ostatnio w tvn mówili że najlepiej działają ćwiczenia, szczególnie ta wzmacniające mięśnie brzucha

A uzywalyscie kiedys czegos takiego? Czy to jest niezbedne po porodzie zeby wrocic do swoich hmmm ksztaltow?
TUMMY TRIMER NEW Gorset Pas POPORODOWY HIT 40-42 (578319034) - Aukcje internetowe Allegro

ostatnio czytałam jakiś artykuł na ten temat, że to nie pomaga a nawet szkodzi, chodzi o to, że taki pas nie wspomaga pracy mięśni tylko, że podtrzymuje to co zostało po ciąży i zamiast przyspieszać powrót do normy to go wydłuża

ale sama nigdy czegoś takiego nie używałam, jeszcze nigdy nie byłam po ciąży ;-)

ja jestem w trakcie czytanie języka niemowląt ale mam już na kompie język dwulatka tak na przyszłość już się zaopatrzyłam :-D:tak:

po tym jak koleżanka mi poleciła też kupiłam obie części, ale obawiam się, że to będzie trzeba kilka razy przeczytać, bo duuużo wiadomości

reklama
Do góry