fioletowa sliczne te spiworki :-) ja sie zaopatrzylam w taki *Dwa-Dj* Early Days Śpiworek Niebieski 6-12 Nowos (585701146) - Aukcje internetowe Allegro tylko tez 0-6 i podobal mi sie najbardziej poki mi swoich nie pokazalas 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

. Musimy się spiąć z mężusiem i chyba po świętach zaczniemy konkretniej buszować po sklepach
.
Gratuluję.

veritaserum71 u mnie będą te same pieluchy, tylko ze dopiero jak mała skończy jakieś 3-4 miesiące![]()

...............no a poza tym.. ja teraz zabieram się za wybieranie pustaków, kafelków, kibelków, kranów, płytek i tym podobnych wynalazków więc wolałam najpierw uporać się z jednymi zakupami, żeby później czegoś nie pomylić :-)

Zamet w glowie