Wyprawka z głową
(...) Do mycia najlepsza jest myjka uszyta z materiału, którą łatwo będzie wyprać.(...)
Prześcieradło gumowane lub z ceratki - najlepiej, by miało wszytą gumkę – wtedy nie będzie się ściągać. (...)
autor: Małgorzata Wesołowska (Dziecko, zakupy i my)
Myjka, w sensie wylęgarnia zarazkówA dziecka ręką umyć nie można
Ja proponuje autorce, żeby sama sobie pospała na ceracie lub gumie w szczególności latem
Myjka - Mamo_Helenki a jak sama się kąpiesz to gąbki nie używasz, rękawicy do masażu skóry i ściągania martwego brudnego naskórka ? myślisz że sam spływa z wodą?
Ceratka - a kto każe zakładać ceratę na prześcieradło?? od 3 lat używam ceratek pod prześcieradło by w razie "powodzi" uchronić materac, więc trochę wyobraźni ...
Nie podoba mi się ton w jakim odpisujesz praktycznie każdej dziewczynie na posty, jakby żadna o niczym nie miała pojęcia, poza Tobą oczywiście. Dajesz sobie upust jedynie w pouczaniu a niczego tak na prawdę nie wnosisz, przykro mi że musiałam to napisać, ale może da Ci do powód do przemyślenia swojej postawy wobec pozostałych użytkowniczek tego forum

ale najpierw wyśle męża do piwnicy po wanienike i sprawdzę jak to w praktyce wygląda i czy ta wanienka zmieści się do brodzika,  bo wolę być przygotowana w lipcu
 ale najpierw wyśle męża do piwnicy po wanienike i sprawdzę jak to w praktyce wygląda i czy ta wanienka zmieści się do brodzika,  bo wolę być przygotowana w lipcu