Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Taka mama pokoik śliczny widze ze juz wszystko czeka masz wozek taki sam jak my wybraliśmy tylko, że my go jeszcze nie kupilismy. gdzie kupilas i za ile??? bo w pati i maksie ostatnio juz ich nie bylo.:/ pozdrawiam.
zgadza się Ilonka, jak byliśmy w Pati i Maxsie to był jeden, ale pomarańczowy, to było jakieś 1,5 msc temu, a zamówiliśmy w sklepie w innym mieście (Szamotuły), czekaliśmy 2tyg, cena 789zł czy coś koło tego, bo kupowaliśmy jeszcze fotelik, parasolke, torbe itp i nie pamiętam dokładnie
no jak ja bylam to juz nie bylo hehhe to sie nazywa szczescie, a ile placials za torbe??? bo w np. w pati nie dolaczaja d zestawu:/ a bedzie potrzebna. szamotuly wiem gdzie to. aaaha a co do ceny to i tak malo zaplacilas bo w pati i maksie za sam wozek goly bez niczego chcą okolo 770zl.
witam was bardzo serdecznie,dawno mnie tu niebyło z powodu braku dostepu do netu i niestety leżenia ciągłego w łóżku-odpoczywania zaleconego przez lekarza,ale wklejam fotki użądzonego pokoiku dla OLIWKI,oczywiście będzie w naszym razem z nami
Taka Mamo, Ganiolek śliczne macie kąciki dla maleństwa, ubranka i wózki tez naprawdę cudne... Joasiu podoba mi się ten leżaczek tez zastanawiam się nad zakupem takiegoż wydaje się bardzo praktyczny...