Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Paclanki też są fajną sprawą...i napewno będę miała je np. na wyjście do kogoś w gości...ale pojemnik kupie napewno bo nie musisz pieluchy pakować...wiązać...tylko wrzucasz i z głowy...:-)
Wczoraj byłam u swoich dziewczyn w pracy i akurat trafiłam na przedstawiciela który miał w ofercie taki pojemnik...ponoć lepszy niz angelcare...zobaczymy...![]()

??
Kurcze nie pamiętam firmy...będę wiedziała w piątek bo jadę wybrać resztę wyprawki....:-)YOKA a jakiej firmy zamierzasz kupić pojemnik???
A i dziękuję za odpowiedzi w sprawie buteleczek polecacie firmę Avent czy tą na literkę "T"??
Semiko i Misiówka dziekuję za pomoc!!!!i opinię...![]()

nie wiem czy kupować laktator, podgrzewacz, sterylizator, nawilżacz powietrza...
jak podsumuję to na te sprzety z tysiaka trzeba wydać:-(
Ja tak samo, nie miałam i było ok, teraz moze te woreczki kupię, ale pojemnika mi sie nie opłaca. Mieszkam w parterowym domku, śmietnik mam pod noskiem, więc nie musze lata po schodach, jakby mi śmierdziałoJa nie miałam takiego pojemnika i nie zamierzam kupować, nawet jak kupowałam te Paklanki, to też żadko z nich korzystałam, a to dlatego, że śmietnik był zamykany i wynoszony conajmniej raz dziennie, niemieliśmy problemu z zapachem.