reklama

Zakupy

reklama
mam pytanko ...gdzies juz o tym chyba bylo :sorry2:
poniewaz ukladam ciuszki malego i chcialam odlozyc te ktore zabiore do szpitala tylko zbytnio niewiem co wziac:sorry2: body z długim czy z krotkim czy takie i takie:sorry2: itp.

Ja do szpitala ciuszkow nie potzrebuje- sa szpitalne a nie bierze sie swoich bo gina czasem po kapieli (nie wracaja bo polozne hurtowo rozbieraja dzieci i ciuszki do prania wrzucaja) A na wyjscie mysle ze ubiore :
body z dlugim na to spiochy i skarpetki, na to taki grubszy pajacyk i kombinezon.Oczywiscie rekawiczki,czapa...

A mi na wyjscie ze szpitala ciuszki kupila tesciowa , dwa kompleciki i dopiero jutro sie okeze co, jak moj m wroci. Juz nie moge sie doczekac:-)

A do szpitala biore wszystko swoje:-)

Ja Paklanki używałam tylko na wyjścia. Są fajne i neutralizują zapach, ale moim zdaniem da się spokojnie bez nich obejść na co dzień. Pojemnika na pieluszki też nie mieliśmy. Po prostu zużytą pieluszkę dawaliśmy do woreczka foliowego (których codziennie przynosi się multum z zakupów) i wyrzucaliśmy na zewnąrz do kubła na śmieci.

ach tak patrze i czytam i hmmmm właśnie chcemy zakupic butelki i podgrzewacz AVENT - z polecenia koleżanki lekarza, mamy 5 miesięcznej zofii, no i teraz podebatujemy nad laktatorem - ja muszę go nabyc bo w styczniu mam sesje na uczelni i bede musiała się zjawic na uczelni ehhhhh

reklama
ach tak patrze i czytam i hmmmm właśnie chcemy zakupic butelki i podgrzewacz AVENT - z polecenia koleżanki lekarza, mamy 5 miesięcznej zofii, no i teraz podebatujemy nad laktatorem - ja muszę go nabyc bo w styczniu mam sesje na uczelni i bede musiała się zjawic na uczelni ehhhhh

Polecam laktator z Aventu - u nas sprawdził się bardzo dobrze, a odciągała pokarm prawie trzy miesiące.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry