reklama

Zakupy

reklama
Dziewczynki ja nie mam żadnej buteleczki ani smoczka:-(

Ile tych buteleczek mam kupić???:sorry2:
Ja mam kilka tylko dlatego,że pracuję w takim miejscu że dostałam to gratis od przedstawicieli którzy na okrągło sprawiają mi prezenty.....ale nie kupuj za dużo bo jeśli chcesz karmic piersią to nie przydadzą się na początku...proponuje max 2 buteleczki :-)

Ja mam butelki i podgrzewacz Aventu, aha i jeszcze butelki Ventaire. A smoczki mam 2 kauczukowe i 2 siliconowe (nie znam upodobania maluszka). Oba sa o splaszczonych ksztalcie . Moja Victorka ssala tylko kauczukowe i wlasnei te splaszczone :-)
A jezeli chodzi o strach w odzwyczajaniu od smoka, to mojej malutkiej zajelo to 2 dni i uwierzcie ze nie bylo mowy o smoczku ani nie plakala. Zlote dziecko!!!:-)

Ja za to zdecydowałam się dzisiaj na pojemnik na zużyte pieluszki....myślę,że to fajny wynalazek...:-)

Ja też zastanawiam się....:tak:na tym pojemnikiem...czytam wszelkie za i przeciw;-) i juz sama nie wiem....
Czytalam też o takich zapacjhowych woreczkach na pieluszki np. Paklanki - worki na pieluszki, pieluchy dla dzieci i dla niemowląt, niemowlęta Co o tym myślicie??

Na pewno to fajny wynalazek będąc u kogoś w gościach:tak:ale czy w domu sprawdzają się??czekam na opinie doświadczonych mamusiek.....

reklama
Paclanki też są fajną sprawą...i napewno będę miała je np. na wyjście do kogoś w gości...ale pojemnik kupie napewno bo nie musisz pieluchy pakować...wiązać...tylko wrzucasz i z głowy...:-)
Wczoraj byłam u swoich dziewczyn w pracy i akurat trafiłam na przedstawiciela który miał w ofercie taki pojemnik...ponoć lepszy niz angelcare...zobaczymy...:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry